Има разлика в това един мъж да е грижовен и в това да е маниак на тема контрол. Внимавайте за следните неща.

1. С любов казва, че сте "луда", но се държи, сякаш той е много готин. Това уж е мило, но след време наистина ще започнете да се чувствате като такава.

2. Усмихва се и казва нещо от сорта на "Съвършена си", сякаш сте му частна собственост.

3. Иска да се виждате само, ако ще бъдете насаме и ще можете да правите секс. Възможно е просто да не иска да е част от живота ви и да държи само на секса.

4. Когато излезете с приятели, не спира да ви пише, докато не ви изхаби батерията. Първоначално изглежда мило, но всъщност е признак за липса на доверие и ревнивост.

5. Казва, че знае как точно се чувствате, когато му споделите сериозен проблем. Сякаш следва сценарий и изобщо не му пука какъв точно е проблемът.

6. Често ви сравнява с други жени и казва, че сте по-хубава от тях. Звучи като комплимент, но щом се радва "че не сте като останалите", вероятно е сексист.

7. Прави ви комплимент, че сте много секси, когато се каните да излизате с приятелките си. Сякаш нямате право да се издокарате и да изглеждате добре и пред останалите хора.

8. Отправя коментари как иска да ви пази от останалите мъже. Никога не трябва да се намесва, освен ако вие не го помолите за това.

9. Не обича да прекарва време с приятелите ви мъже. Но той може да си има колкото си иска жени приятелки. Зрели хора сме, можем да имаме приятели от противоположния пол.

10. Ревнува, когато ви заглеждат и се сърди на вас. Сякаш можете да станете невидима, за да не ви виждат останалите.

11. Отправя тънки коментари за това как да промените живота си, да започнете да ядете повече салати, да не влизате толкова в социалните мрежи и т.н. Трябва да ви обича такава, каквато сте.

12. Когато искате да останете сама за няколко вечери, се ядосва. Със сигурност е крайно ревнив.

13. Никога не приема леко, когато му откажете секс и твърди, че сте твърде секси. За него е огромен проблем, че не може да правите секс.