Аниматорите и сценаристите на анимационни филми са забавни хора, които често включват шеги и изображения, които само възрастните могат наистина да оценят и разберат.

Днес ви представяме няколко такива момента, които или ще ви разсмеят, или ще съсипят детството ви.

1. „Пепеляшка 2“

Започваме с една сцена, която със сигурност ще съсипе детството на феновете на Пепеляшка! В тази сцена мишките събират мъниста от пода и децата сигурно са си помислили колко умен е Джак, който закача мънистата на опашката на своя другар...

На нас обаче ни прилича на съвсем друго нещо!

2. „Ледена епоха“

В една от сцените един тапир казва на Мани да не се пречка с тези големи бивни. Мани му отвръща със следната фраза: „Ако имах малък хобот като твоя, нямаше да привличам внимание!“ Децата приемат сцената съвсем буквално и се забавляват с пререканията между двамата, докато възрастните откриват скрит подтекст.

3. „Спонджбоб“

В една сцена Спонджбоб създава скулптура от балони... но дали това наистина са балони?

4. „Колите“

Анимациите от поредицата са пълни с коли с различни характери, които се държат като хора. Колко от вас са забелязали този стикер? На него пише „готин задник“.

5. „Дребосъчетата“

В един епизод от тази анимация дядото предлага на децата да гледат филм за динозаври, а след това добавя, че е наел от видеотеката и любимия си филм, но ще го гледа едва след като децата си легнат. Сигурно много деца биха попитали родителите си защо дядото няма да гледа филма с внуците си.

6. „Омагьосаният император“

В една сцена Кронк спи в палатка, която е твърде малка, и много деца се питат – защо не използва по-голяма. Е, очевидно е, че Кронк е защитил най-важната част от тялото си.

7. „Аладин“

В началото на филма Аладин се скрива от пазачите в най-близката къща. Там е заобиколен от три красиви жени, но отнякъде изниква бойна леличка, която му казва, че всяка услуга в тази къща се заплаща, а той е твърде беден за това. Колко ли деца са разбрали, че Аладин е влязъл в публичен дом, а тези красиви жени са проститутки?

8. „Модерният живот на Роко“

Гледали ли сте тази анимация? Дори да не сте, тази сцена заслужава вашето внимание. В нея Роко започва нова работа като телефонен оператор, а до него има бележка със съвети как да си върши работата: „Бъди секси, бъди палав, бъди учтив“. Каква ли телефонна услуга предлага Роко?

9. „Пинокио“

Докато е на Острова на удоволствията, Пинокио пуши пура с доста силен ефект. Докато децата се заливат от смях на очевидната метаморфоза, предизвикана от пушенето, ние като възрастни няма как да не се запитаме какво точно пуши Пинокио на този Остров на удоволствията.

10. „Играта на играчките 3“

В една от сцените Господин Картоф прави доста недвусмислен жест с устните си.

11. „Тимон и Пумба“

В телевизионния сериал за Тимон и Пумба една тигрица показва снимки на децата си и Пумба казва: „Леле, не си стояла без работа!“, а Тигрицата отговаря: „Предполагам, че съм наистина добра в едно нещо“.

12. „Лабораторията на Декстър“

В една от сцените на този анимационен сериал момчето гений вижда думите „Трофеят на татко“ върху дупето на жената на съседа.