Всички обичаме Дженифър Анистън, но когато става дума за героинята ѝ Рейчъл Грийн... изпитваме смесени чувства.

В любимия ни сериал „Приятели“ има много ситуации, в които Рейчъл ни кара да се засмеем или да въздишаме от любов. Но днес Dama.bg ще ти припомни реакциите на госпожица Грийн, които в никакъв случай не можем да наречем правилни.

Епизодът, в който участва Брад Пит, е много забавен и причината е, че дълбоко в себе си знаеш, че той казва истината за Рейчъл Грийн: „Казах, че е типично. Типично за теб, Рейчъл Грийн, кралица Рейчъл, което прави каквото си иска в малкото си кралство.“

1. Добре, може би тя не знае за желанието на Рос да я заведе на бала, когато гаджето ѝ е вързало тенекия, но никога няма да ѝ простим, че тя е причината за тази тъжна физиономия.

2. В началото на сериала Рейчъл е богато и изключително разглезено момиче, което не знае нищо за истинския свят. Защо тогава не проявява повече разбиране към сестрите ѝ, които са точно като нея?

3. Всеки път, когато игнорира Гюнтер. Все пак той ѝ даде работа, предложи ѝ да живее в апартамента му и купи котката ѝ.

4. Тя е ужасен шофьор и въпреки всичко кара скъпата кола на Моника с изтекла шофьорска книжка, макар възраженията на Рос.

5. Когато губи Марсел, защото е твърде заета да гледа края на сериала.

6. Рейчъл окуражава Бони да си обръсне главата. Да, Бони искаше да го направи, но все пак основният мотив на Рейчъл беше да накара Рос да скъса с Бони.

7. Когато пише на Рос писмо, в което се разпростира на 18 листа. ЛИСТА. Кой прави така?

8. Тя се целува с Чандлър на колежанско парти, макар че знае, че Моника го харесва.

9. Рейчъл излиза на среща с Жан-Клод Ван Дам, след като разбира, че Моника много го харесва.

10. Когато прави секс с Бари, докато той е сгоден за приятелката ѝ Минди. Да, те също не се държаха добре с нея, но все пак...

11. Тя отива чак до Лондон, за да признае на Рос, че го обича и да го накара да изостави Емили пред олтара. А след това отива на медения им месец.

12. Рейчъл взима любимото бебешко име на Моника за собствената ѝ дъщеря - "Ема".