Първата целувка в живота винаги е малко странна, нали? А сега си представете, че първата ви целувка се е случила пред очите на цял снимачен екип, който ви е чакал да си свършите „работата“. Точно това са изживели актьорите от нашия списък и техните първи целувки завинаги ще останат в историята.

1. Мила Кунис в „Шеметни години“

Историята на Мила Кунис е невероятно романтична. Актрисата преживява първата си целувка на снимачната площадка на „Шеметни години“ и то не с кого да е, а с бъдещия си съпруг – Аштън Кътчър. „Бях толкова притеснена, беше ми много неудобно. Страшно си падах по него“, разказва Кунис. Самият Аштън Кътчър нямал представа, че това ще бъде първата целувка на екранната му партньорка. Той го научава по-късно от едно интервю. „Бях доста притеснен, а тя се държеше много спокойно. Изглеждаше така, сякаш го е правила стотици път, а аз усещах пеперуди в стомаха.“ Очевидно на двамата им е било писано да са заедно.

2. Фред Савидж и Даника Маккелар в The Wonder Years

Фред Савидж разказва интересна история за първата си целувка: „Според сценария брат ми тъкмо е починал и аз трябва да съм тъжен, но всъщност бях толкова развълнуван, че усмивката постоянно играеше на лицето му. Естествено, не можеха да използват първия дубъл. Онази, която беше одобрена, беше опит номер 6. Вероятно не съм било много добър, но и двамата бяхме много нервни и развълнувани.

2. Бен Савидж и Даниел Фишел в Boy Meets World

Фред не е единственият от семейство Савидж, който преживява първата си целувка по време на снимки. „Когато погледнах към Бен, видях, че е страшно блед“, спомня си неговата екранна половинка, за която това също била първата истинска целувка. „Бях нервен и съм сигурен, че това беше първата ми официална целувка“, допълва Бен Савидж.

4. Кандис Камерън Бюр в „Пълна къща“

В един от ранните епизоди на сериала 13-годишната Кандис трябва да целуне своя екранен партньор Скот Къртис. „Много е странно, когато никога преди не си се целувал, а след това трябва да целунеш някого по националната телевизия“, разказва актрисата.

5. Ашли Бенсън „Дните на нашия живот“

Звездата от „Сладки малки лъжкини“ започва сериозната си актьорската кариера с роля в „Дните на нашия живот“. Тогава актрисата е на 15 г. и предварително предупредила своята  екранна половинка, че това е първата й целувка в живота. В сцената двамата герои са на парти, така че стаята била пълна със статисти, което направило целувката още по-неудобна и странна.

6. Дакота Фанинг в „Сватбен сезон“

Най-ранната целувка в нашия списък е тази на Дакота Фанинг. Тя е едва 7-годишна, когато изиграва по-малката версия на Рийз Уидърспун във филма от 2000 г. „Сватбен сезон“.

7. Кирстен Дънст в „Интервю с вампир“

Много жени с удоволствие биха целунали Брад Пит, но Дънст не била много щастлива. Тогава тя е едва 11-годишна. „Мислех, че целуването е отвратително, казва Дънст. Следващата ми целувка беше чак на 16 години, мисля, че съзрях малко късно.“

8. Сърша Ронан в „Гаджето на майка ми“

Първата целувка на Ронан е на 10-годишна възраст. Първоначално целувката трябвало да бъде 10 секунди, но Ронан се договорила да е 5.

9. Джеси Айзенбърг в „Приказливият Доджър“

Малкият Айзенбърг преживява първата си целувка през 2002 г. с Дженифър Бийлс. Актрисата нямала представа и научава този факт през 2011 г. по време на интервю. Тогава тя казва: „Изобщо не ми е казвал. Много интересно, но пък... беше добър.“

10. Кеке Палмър в Jump In!

Телевизионната звезда Кеке Палмър много добре си спомня филма Jump In! от 2007 г., защото по време на неговите снимки преживява първата си целувка. „За мен беше много страшно“, разказва актрисата, но пък половинката й бил много мил и внимателен.

11. Кей Панабейкър в Summerland

Зак Ефрон също има много фенки, но също като Кирстен Дънст, Кей Панабейкър не била особено развълнувана от предстоящата целувка. „Много ме беше срам да го направя пред снимачния екип, защото всичките ги възприемах като мои бащи“, спомня си тя.

12. Виктория Джъстис в „Лудориите на Зак и Коди“

Актрисата трябвало да гостува в един епизод на сериала „Лудориите на Зак и Коди“ и да даде на Коди първата му целувка. Оказва се, че това не била първата целувка на актьора Кол Спраус, но определено е първата на Виктория Джъстис.

13. Селена Гомес в „Лудориите на Зак и Коди“

Още една звезда изживява първата си целувка на снимачната площадка на „Лудориите на Зак и Коди“. Тя пък целува другия герой – Зак. Актрисата казва, че и досега поддържа връзка с актьорите от сериала.

14. Маколи Кълкин и Анна Клъмски в „Моето момиче“

11-годишният Маколи Кълкин казва, че първата му целувка отнела... 15 дубъла! „От всички ъгли“, „жалва“ се актьорът. Двойката получава наградата на MTV за най-добра целувка и когато Клъмски приема награда, тя казва: „Леле, първата ми целувка и получавам награда за нея.“

15. Джош Хъчърсън в „Малкият Манхатън“

Звездата от „Игрите на глада“ е само 11-годишен, когато преживява първата си целувка във филма „Малкият Манхатън“. „Това беше ужасна първа целувка, защото около мен имаше 50 души екип, които ме гледаха. Беше най-нереалната, най-неинтимната първа целувка, която можех да си представя.“