Хората родени под този зодиакален знак са комуникативни и креативни. Те истински се наслаждават на живота и са изключително амбицирани да постигнат целите си на всяка цена. Планират всичко и обичат комфорта и лукса. Но ето кои са причините, които ги определят като най-добрите сред останалите:

1. Планетите се въртят около Слънцето с причина

Лъвовете имат нужда от топлина и светлина. Точно затова, ако можеха да избират къде да живеят целогодишно, биха го направили на топло и слънчево място.

2. Истински приятели са...

Можеш да им се довериш напълно, тъй като са изключително лоялни. Радват се, ако могат да помогнат с нещо на близките си и обожават добрата компания.

3. ... но могат и да се превърнат във враг за цял живот

Не се оставяй да те заблудят - те помнят всичко. Затова и трудно ще спечелиш доверието им отново, ако веднъж си го загубила.

4. Обичат да подаряват подаръци

Точно така, те са най-щедри от всички останали зодии. Просто оставят сърцето си да ги води.

5. Е, разбира се, харесва им и да получават подаръци

Но внимавай - те трябва да се избират внимателно и задължително да бъдат скъпи и луксозни. Все пак, биха приели всичко, което получат, ако е подарено с любов и красив комплимент. 

6. Ще се забавляваш постоянно с тях

Ако искаш да разнообразиш живота си, да се забавляваш и да изпитваш много и различни емоции, то Лъвовете трябва задължително да присъстват в живота ти! 

7. Не се опитвай да планираш нищо с тях

Те очакват да бъдат канени навсякъде, но никога не би могла да знаеш с точност кога ще се появят и дали изобщо ще го направят. 

8. Те просто обожават да нямат планове

И да се наслаждават на спокойните вечери вкъщи, където могат да си починат истински.

9. Неслучайно най-големите звезди са именно зодия Лъв

Мик Джагър, Ив Сен Лоран, Мадона, Барак Обама, Арнолд Шварценегер, Алфред Хичкок, Юсейн Болт, Коко Шанел, Джоан Роулинг... Да продължаваме ли?

10. Лъвът се грижи за семейството

За него семейството е на първо място и би направил всичко за близките си. Не се изправяй на пътя му!

11. Не се тревожи за проблемите

Винаги можеш да се довериш на Лъва и да си сигурна, че всичко, което трябва да бъде направено, ще бъде. Не трябва да се тревожиш, защото тези хора винаги намират решение на проблемите!

12. Имаш нужда някой да ти казва колко си красива?

Представителите на тази зодия винаги ще се радват да те направят щастлива. Довери им се!

13. Можеш да се влюбиш в тях

Да, те са перфектната половинка във всяко едно отношение. Ще ти дадат цялото си внимание. И макар доста често да показват егоистичната си страна, винаги ще намерят време за теб. 

14. Имай им вяра

Ако искаш да споделиш нещо на някого, Лъвът е правилната зодия. Можеш да му вярваш 100%. И знай, че ако се разкрие пред теб, ще очаква същото в замяна. 

15. Това, което ги прави лоши, всъщност ги прави и толкова успешни

Цялото самочувствие и егото им, към които можем да добавим и арогантността, честта и суетата, всъщност са много интересна и силна смесица. Но именно тази симбиоза ги прави и толкова добри лидери.