Все още търсиш любовта? Искаш да се влюбиш, но те е страх да не те наранят, страхуваш се, че може да не са честни с теб? А знаеш ли, че Лъвът е зодията, която е най-подходяща за теб? Ако не ни вярваш, провери сама: 

1. Безкористни са 

Може и понякога да изглеждат егоисти в очите на околните, но това е зодията, която мисли повече за другите, отколкото себе си. Лъвът би отишъл до края на света, ако е за половинката си. Може би точно затова е истинската опора, от която всеки се нуждае.

2. Усмивката не слиза от лицата им

Много малко хора виждат тази страна на родените под този зодиакален знак. Когато Лъвът е щастлив, хората около него също са. Просто е заразно! Когато партньорът му е щастлив, той ще лети и няма да може да скрие усмивката си.

3. Защитават като никой друг

Лъвът винаги защитава близките си, макар и понякога прекалява. Тази си черта той показва само на най-близките си. Освен това Лъвът е забавен и обичлив,а  семейството му винаги стои на първо място. 

4. Работят усърдно

Имай предвид, че представителите на този знак силно искат да подсигурят живота и семейството си. Искат да са финансово стабилни, а защо не и богати. Възможно е да се вглъбят прекалено много в това, затова е добре да се разсейват по някакъв начин с половинката си.

5. Лоялни са

Представителите на тази зодия се сближават само с хората, които смятат, че заслужават вниманието им. Това е така, защото не много хора могат да издържат държанието им. Ако те изберат, то ти си истинска късметлийка.

6. Диви са

Може да имат добро сърце, но обожават партитата и веселието. Всяко едно парти се нуждае от тях, за да се превърне в нещо невиждано. Привличат вниманието на всички около себе си, но само твоето има значение за тях.

7. Емоционални са

Станеш ли веднъж близка с някой от тази зодия, то няма връщане назад. Те се разкриват доста бързо, ако успееш да ги спечелиш. Можеш да познаеш и настроението им по лицето. Ако започнат да показват своите емоции, бъди сигурна, че си специална и важна за тях.

8. Имат уникална гледна точка за живота

Винаги са една крачка пред останалите. Имат гледна точка, която няма да ти позволят да обориш, но пък поне ще ти е приятно да спориш с тях.

9. Пресметливи са

Лъвовете боравят изключително добре с финансите си. Никога нямат дългове. Планират финансовото си бъдеще, спестяват и много добре знаят за какво харчат парите си.

10. Организирани са

Те работят здраво по поставените им задачи. Имат перфектни организационни умения и съумяват да планират деня си така, че да могат да свършат всичко, което трябва.