1. Жените от зодия Лъв са истински лидери

Те не са родени да изпълняват задачи, а... да ги поставят. Просто е в кръвта им. А е в кръвта им, защото притежават невероятно завидната способност да виждат в перспектива и да чертаят пътища и алтернативи. Затова, вместо да се бунтувате срещу авторитета им, приемете го. Вместо да се опитвате да им се наложите, вслушайте се в думите им. Вместо да се мъчите да ги уеднаквите и да ги поставите в редиците на всички останали, освободете ги. Ще останете изумени от потенциала, който ще ви разкрият.

2. Жените от зодия Лъв винаги са в центъра на вниманието

Не е нужно да ревнувате от това. Нито да се дразните. Причината не е, че жените от зодия Лъв търсят това внимание. Причината е, че хората (без значение дали става дума за жени, или мъже) усещат харизмата им, усещат характера и силата им, усещат влиянието, което оказват върху всички останали. Усещат ги и подсъзнателно искат част от техния "вътрешен кръг", част от хората, които са около тях, близо до тях. Част от хората, които ще могат да се "заредят" от тях.

3. Жените от зодия Лъв са открити и директни

Те казват това, което мислят. И правят това, което искат. И в което вярват. Те не са от жените, които ще замълчат, само за да избегнат стъклновение. Защото искрено вярват, че това би значело да избягат от себе си. А жените зодия Лъв винаги са верни на себе си, на усещанията си, на вярванията си. Но не ги наричайте нетактични. Защото не са. Те просто не са склонни да играят игрички, да носят маски и да се преструват - пред когото и да било, за каквото и да било.

4. Жените от зодия Лъв са горещи, страстни и... романтични

Когато обичат, обичат с всяка клетка на тялото си. Не, те не просто обичат. Те горят от любов. Те целите стават любов. Дават всичко... и искат всичко. Искат да обичат и да бъдат обичани - без ограничения, без задръжки, без страхове и презастраховане. Искат всичко. Или нищо. Така че, ако сте се влюбили в жена от тази зодия, бъдете готови за екстремни изживявания и за любов като по филмите - бурна, дива, динамична. Истинска.

5. Жените от зодия Лъв са самостоятелни

Като доказателство за предходното жените от тази зодия не се примиряват с връзка заради самата връзка. Те не се страхуват да бъдат сами. Защото знаят, че има огромна разлика между това да си сама и да си самотна. Жените от зодия Лъв умеят да се справят с живота, разчитайки само на себе си. Защото вярват в себе си. И в силите си.

Жените от зодия Лъв просто са... жени, които не са за всички мъже. А само за истинските!