Нашият екип обожава да гледа филми и винаги с нетърпение очаква появата на нови филмови шедьоври. За да зарадваме всички любители на седмото изкуство, подбрахме 15 от най-очакваните филми за следващата година. Вече нямаме търпение да дойде 2017 г.!

Красавицата и звярът

Една от най-великите анимации на „Дисни“ ще оживее на екрана в нова игрална версия. Феновете на анимацията ще са щастливи да научат, че всички известни песни от оригинала ще бъдат запазени. Освен това актьорският състав е невероятен, а първият трейлър ни показа, че магическата атмосфера от нашето детство е напълно запазена.

По кината в България: 17 март

Тор: Рагнарок

През следващата година от „Марвел“ планират още един филм по комикс – „Тор: Рагнарок“. Могъщият син на Один ще се съюзи с Хълк, за да предотврати Рагнарок (т.е. краят на света). Но за целта той ще трябва да победи огнения демон Съртър, който иска да запали Деветте измерения и да убие хората в тях.

По кината в България: 27 октомври

Лигата на справедливостта

Батман и Супермен сформират нов екип, за да спасят света от новия злодей – Дарксайд. Той е толкова могъщ, че може да унищожи цяла галактика. Но за да открие подходящия екип, Брус Уейн ще трябва да обиколи целия свят... все пак търсенето му няма да е напразно.

По кината в България: 17 ноември

Тъмната кула

Всички фенове на Стивън Кинг нямат търпение да видят новата адаптация по негов роман. „Тъмната кула“ е цяла поредица с фантастични елементи. В главната роля ще видим Идрис Елба. Във филма светът отново е в опасност и героят на Елба – Роланд, ще трябва да достигне до митична кула, която може да спаси света му. Още един филм по Стивън Кинг също се очаква да излезе по кината догодина - "То", историята за страшния клоун.

По кината в България: 28 юли

Трите хикса: Отново в играта

Трите хикса отново е в играта! Героят на Вин Дизел събира нов екип за опасни мисии. Ако обичате екшън филми – вероятно няма да останете разочаровани. Ако пък не, можете да зарадвате приятеля си с една филмова вечер.

По кината в България: 20 януари

Карибски пирати: Отмъщението на Салазар

Джак Спароу (извинете, Капитан Джак Спароу) отново няма късмет – страшният капитан Салазар, лидер на екипаж от пирати призраци и стар враг на Джак Спароу, е избягал от Дяволския триъгълник и е твърдо решен да убие всеки пират в морето. Единственият шанс за спасение се крие в древния Тризъбец на Посейдон, който, според легендите, дава на притежателя си пълната власт върху моретата. Орландо Блум също се завръща, за да помогне на Джони Деп.

По кината в България: 26 май

Жената чудо

Диана, амазонската принцеса, е израснала сред воини на отдалечен остров. Но когато един млад пилот се разбива на бреговете му, Диана разбира, че огромен конфликт грози цялата планета и решава да напусне дома си, за да спре опасността.

По кината в България: 23 юни

Tulip Fever

Този красив филм разказва историята на една много млада девойка (Алиша Викандер), която е нещастно омъжена за богат по-възрастен мъж (Кристоф Уолц). Но животът ѝ напълно ще се промени, когато богатият ѝ съпруг наема млад художник, който да нарисува техен портрет. Страстта между нея и художникът е неудържим, но как могат двамата да се надяват на щастлив край, когато всички и всичко е против тях?

Световна премиера: 23 февруари

Междузвездни войни: Епизод VIII

В предишния филм Рей тъкмо навлезе в света на джедаите и в „Епизод VIII“ ще продължи своето приключение, заедно с Фин, По Дамерон и Люк Скайуокър. Но коя е Рей? Защо има джедайски способности? Кои са родителите ѝ? Има толкова много въпроси, чиито отговори чакаме с нетърпение.

По кината в България: 15 декември

Дух в броня

Въпреки че кибертехнологиите могат да помогнат на човечеството, една от любимите теми на научно-популярните филми е проблемите, които можем да си навлечем с развитието на технологиите. В този филм ще видим опасния злодей, познат като Кукловода, който може да се „вселява“ в кибернизираните хора и да установява пълен контрол над телата им. Благодарение на тази си способност, той започва да се меси в световната политика. Героят, който трябва да спре този опасен престъпник, всъщност е жена и то небезизвестната Скарлет Йохансон.

По кината в България: 31 март

Конг: Островът на черепа

Една обикновена експедиция до изоставен остров се превръща в истинска катастрофа. Още от самото начало екипът от изследователи ще разбере, че не е желан. Но те още не осъзнават, че не собственикът на острова не ги иска там, а митичното създание Конг. Във филма ще видим актьорите Том Хидълстън, Самюел Л. Джаксън и Бри Ларсън.

По кината в България: 10 март

Пазителите на галактиката 2

Питър Куил, по прякор Звездния лорд, събра свой екип, намери истински приятели и накрая получи тяхното уважение. Всичко изглежда чудесно, но едно нещо не дава мира на Питър – кой е баща му? Той знае, че баща му е изчезнал в космоса… но защо? През пролетта ще открием отговора и вече нямаме търпение за новите забавни приключения на особените, но чаровни герои.

По кината в България: 5 май

Звездните рейнджъри

Ако като малки сте гледали приключенията на Звездните рейнджъри, сигурно ще искате да се отдадете на носталгията и да гледате новия игрален филм. В него една група от ученици, всеки със своите страхове и проблеми, ще трябва да овладее новите си суперсили. Планетата Земя е в опасност и само тези млади герои могат да я спасят. Заедно с младите актьори, ще видим и Елизабет Банкс и Браян Кренстън.

Световна премиера: 23 май

Войната за планетата на маймуните

През 2017 г. ще видим продължението на войната между генетично модифицираните маймуни, ръководени от Цезар, и хората. Уди Харелсън ще е безпощадният злодей, който иска да унищожи маймуните до една. Накрая Цезар ще се изправи срещу него и този сблъсък ще реши съдбата на човечеството.

Световна премиера: 14 юли

Логан

Последният филм с Хю Джакман като Върколак. Действието на филма се развива в бъдещето, когато Логан и професор Ксавие трябва да се справят със загубата на екипа от мутанти X-мен. Злодеят във филма е Натаниел Есекс, чиято корпорация разрушава нашия свят. Логан и Ксавие трябва да го спрат, но свръхестествените способности на Логан започват да го предават, той остарява и се превръща в обикновен човек като всеки друг смъртен. Професор Ксавие се бори със болестта на Алцхаймер и паметта му изневерява всеки ден. Логан ще трябва да спаси света с помощта на младо момиче, наречено Лаура Кини, която притежава същите способности като Върколак.

По кината в България: 3 март