Ерата на новите технологии има своите плюсове и минуси. Те са причината все повече да губим способността си да разгадаем какво отсрещният човек изпитва към нас, особено щом става дума за любов. Хубавите новини са, че действията ни могат да говорят вместо нас, а когато знаеш как да ги прочетеш, ще ти разкрият много истини.

Знаем, че понякога е трудно да разбереш какво мисли другият човек. Решихме да ти помогнем, като направихме списък с невербалните знаци и значението им.

1. Повдига веждите си

Той повдига ли веждите си, когато те види? Ако те харесва, той харесва всичко, което вижда и чува, свързано с теб. Той отваря очите си по-широко, а така веждите му се повидгат.

2. Влажни ръце

Те са знак, че той е нервен или му е топло. Може би се страхува, че може да сбърка, казвайки нещо неправилно.

3. Навежда съм към теб

Може да е очевиден знак, но и казва много. Ако той те чува идеално и се навежда към теб, иска да чуе всичко.

4. Притиска дланта ти

Ако си забелязала, че притиска дланта си повече към неговата, то това е знак, че иска връзката ви да е по-здрава и дълбока. Вплетените пръсти имат същото значение.

5. Разтваря краката си

Това може да показва, че ти има доверие (или лоши маниери). Ако стойката му не те кара да се чувстваш некомфортно, то той иска да ти покаже, че ти вярва. Защо ще го прави, ако не се интересува от теб?

6. Поема си дълбоко въздух

Когато те види, поема ли си дълбоко въздух? Той иска гърдите му да бъдат изпъчени, за да изглежда по-строен, защото те харесва.

7. Зрителен контакт

Ако прекарваш време с други хора и го видиш да те гледа, то той е заинтересован от теб. Има момчета, които не се срамуват от този контакт. Погледът им се приковава още повече, когато се смееш. Следващия път се огледай и виж дали някое сладко момче не гледа право в теб и не се усмихва.

8. Докосва врата си

Това също показва, че той е нервен околко теб. Много хора търкат ръцете си, когато са притеснени. Той не иска да видиш това, затова го прави малко по-незабележимо.

9. Нежни усмивки

Мъжете обичат да се усмихват широко, но с възрастта усмивките им се променят, като стават по-нежни. Това е хубав знак. Не го пренебрегвай!

10. Гласът му се променя

Ако тонът му се променя и става по-мил и нежен, когато си наоколо, то той си пада по теб. Той може и да говори по-тихо, за да не си личи притеснението му.

11. Върви до теб

Ако е две крачки пред теб, то той е по-заинтересован в себе си. Ако върви до теб, то той те харесва. Когато сте на оживено място и върви пред теб, е хубав знак, защото те защитава от тълпата.

12. Отнася се към вещите ти с уважение

Обърни внимание на отношението му към всичко твое. Уважението, което показва към останалите ти притежания, е същото и към теб. Ако се отнася към теб като с кралица, но не и към нещата ти, то има някакъв проблем.

13. Докосва те без да иска

Ако го прави непрекъснато, това е знак, че е привлечен към теб. Когато не харесваме някого, то се опитваме да стоим далеч от него, но щом е обратното?

14. Без телефон

Способността му да не ползва телефона си непрекъснато, докато е с теб, показва, че той те харесва. Останалият свят може да почаква, защото сега е с теб

15. Разделя устните си

Вече знаеш, че цялото му изражение се променя, когато те види, но ако все още имаш съмнения, погледни устните му. Когато те види, може да ги разделя. Това може да се случи и по-късно, но го прави, защото не си му безразлична.