Какво означава да имате енергия на лечител? Това не означава, че сте някакъв шаман или екстрасенс. Значи, че имате способността да усещате енергията на хората в стаята. За вас е изключително лесно да усетите от какво имат нужда хората около вас, за да се почувстват по-добре.

Ето защо, около вас те често се чувстват спокойни. С вас те могат да се отпуснат и да бъдат себе си. Могат да ви се доверят. А вие можете да им дадете това, от което имат нужда.
Как да разберете, че имате такива лечителски способности? Ето 20 признака, които ще помогнат:

1. Интуитивно знаете, че сте на този свят с по-висша цел, която е пряко свързана с пробуждането и трансформирането на вашия собствен живот и живота на другите, като помагате за издигане на колективното съзнание на хората.

2. Вие сте силно интуитивна личност и притежавате вродена мъдрост за живота от времето, когато сте били млади. Вие сте привлечени от философията и духовното и често озадачавате хората с това, че сте много мъдри за възрастта си.

3. Въпреки че се свързвате лесно с хората и е част от целта ви да им помагате, вие сте донякъде самотник. Вие сте чувствителни към енергията на други хора и можете да я приемате само в определени дози.

4. Младостта ви ви подготвя за поредица от травми, предизвикателства и други трудности. Разбирате, че те не са имали за цел да ви наранят, а по-скоро да ви събудят за лечителя, който сте сега.

5. Вие сте постоянно на мисия да подобрите собствения си живот и живота на хората около вас. Вашият основен стремеж в живота е да идентифицирате какво трябва да се поправи и как можете да го подобрите. Въпреки че понякога това се превръща в сянка на перфекционизъм, когато се използва по правилния начин, е невероятен подарък.

6. Въпреки че някога може да сте се борили с определени психични заболявания, сте разбрали, че те са били адаптация към вашите обстоятелства, а не вродени проблеми. Разбирате, че част от вашата цел е да революционизирате начина, по който хората виждат своето умствено, емоционално, физическо и духовно здраве.

7. Вие сте духовни, но се отклонявате от религията. Вашата житейска работа е да помогнете на хората да възобновят своята сила. Дори ако използвате учения или принципи от един или друг просветлен учител, вие запазвате фокуса върху пробуждането на Бога във всеки индивид и му помагате да види своята неограничена сила, потенциал и лечебни способности.

8. Вие сте естествено креативни и вашият лечебен процес често включва някакъв вид изкуство или писане, което има пречистващи способности..

9. Вие сте олицетворение на стара душа. Вие сте мъдри, зрели и изглежда имате опит в много животи, въпреки че сте твърде млади, за да бъдете толкова мъдри, колкото сте.

10. Винаги сте били необяснимо различни от семейството, приятелите и връстниците си. Поради това може да ви е било трудно да намерите „своето племе“ или да се чувствате така, сякаш наистина се вписвате на мястото, на което сте.

11. Постоянно навлизате в по-дълбоко самосъзнание за себе си и живота си. Чрез постоянното пътуване към пробуждане и изцеление вие продължавате да осветявате сенчестите аспекти, които повечето хора отхвърлят и отричат.

12. Вие сте изключително мощен манифестор. Когато мислите или се фокусирате върху нещо ясно, вие го получавате или сте в състояние да го създадете за много кратки периоди от време.

13. Тази силна енергия е едновременно благословия и проклятие: трябва да внимавате върху какво се фокусирате, защото в крайна сметка ще го създадете в живота си, независимо дали е добро или лошо.

14. Естествено сте привлечени от древни духовни текстове за енергията и издигането; вие резонирате повече с източната философия, отколкото със западната.

15. Вие сте почти екстрасенс в способността си интуитивно да усещате какво мислят, чувстват или от какво имат нужда другите хора, за да се излекуват.

16. Знаете, че сте тук в този живот, за да разтворите старите си кармични модели и да пробиете на ново ниво на съзнание и осъзнаване. Разбирате, че целта ви тук не е просто работа или задача, а по-скоро просто да станете това, което трябва да бъдете.

17. Вашата основна цел в живота е самоизрастването. Винаги сте фокусирани върху това как можете да подобрите себе си и знаете, че най-добрите години от живота ви тепърва предстоят.

18. Чувствате силна връзка с природата и вярвате, че тя е най-близкото, до което можем да стигнем, ако искаме да останем в синхрон с източника.

19. В един или няколко момента от живота си сте преживели интензивно духовно пробуждане. Вашият мироглед се е разбил напълно и сте били принудени да изчистите всички ограничаващи вярвания, които някога са ви спирали. Разбирате, че събуждането може да бъде изтощителен, понякога болезнен процес, но често е необходимо.

20. Можете да усетите, че сте част от глобални усилия за повишаване на съзнанието на хората и често сте наричани „първенец“ в духовната общност. Това не означава, че вие сте просветени, а другите не са, по-скоро може да се каже, че сте научили уроците си малко по-рано, за да можете да помагате на другите да научат собствените си уроци.