Това е годината, през която трябва да се откажеш от старите си дрехи, задълженията си, теглото, ужасните връзките, чуждото мнение на хора, които не са важна част от живота ти.

Това е годината, през която трябва да забравиш за миналото си Аз, да си простиш и да започнеш от самото начало.

Това е годината, в която трябва да изоставиш съмненията, съпротивата и колебанията. Това е годината, в която трябва да забравиш за миналото, което все още пазиш и помниш. 

Това е годината, през която ще научиш, че този процес не е лесен. Това е годината, в която ще осъзнаеш, че страхът вече няма контрол над теб. Това е годината, през която ще видиш истинското лице на околните.

Това е годината, през която трябва да оставиш всичко минало, където му е мястото, защото след няколко месеца животът ти ще е напълно различен.

Новата година ще е годината на промени и процеси.

Често, за да продължиш напред, трябва да направиш крачка назад. Когато направиш това, ще осъзнаеш, че можеш да продължиш напред спокойно и без никакви проблеми. Ние сами определяме кои сме и какво искаме да правим. Ако искаме да продължим напред, трябва да се замислим и да решим дали ни е от полза, или не.

Повечето пъти не си заслужава. Не трябва да угаждаме на другите, а на себе си.

Това е годината, през която трябва да гледаш само новото си Аз.

Бъди благодарна за всичко.

Трябва да си дадеш място, за да се развиваш, както и време. Ти не си онази от преди и няма да се върнеш отново назад.

Ще откриеш себе си, своята по-добра версия. Трябва да се научиш как да отвориш ума си към нови възможности и перспективи. Никой от нас не е един и същ човек през целия си живот. Ние сме различни. Сега имаш нужда от свежо начало. Защо не разчистиш миналото за бъдещето?