Чудила ли си се какво прави зодия Стрелец толкова специална? Често критикувани, защото са честни, директни и дръзки, в което всъщност няма нищо лошо, за да ги разбереш по-добре, ти представяме 21 характерни черти на Стрелеца, които няма как да подминеш. Ето ги и тях:

1. Стрелецът е оптимист, който не спира да мечтае

Той е ентусиаст, обича живота и е оптимистичен относно бъдещето. Гледа повече силните си черти, отколкото слабостите си. Не се страхува да се цели високо и е достатъчно смел, за да вярва, че ще осъществи мечтите си, както и да ги преследва.

2. Стрелецът е откровен

Това е една от най-директните зодии. Представителите ѝ не се страхуват да са честни и да не спестяват нищо. Някои не намират това за добро качество, но всеки има нужда от искреност.

3. Стрелецът е остроумен и има добро чувство за хумор

Тази зодия притежава естествен талант да гледа от веселата страна на живота. Комбинацията от хумора и безпощадния им сарказъм кара хората около тях да се смеят винаги и да не се отчайват.

4. Стрелецът е независим и отказва да бъде контролиран

Представителите на тази зодия ненавиждат контрола и правилата, които им се налагат от другите. Ако се опиташ да контролираш всяка тяхна стъпка, биха се отдалечили веднага.

5. Той е нетърпелив

Стрелецът иска всичко да се случва веднага и е готов да преследва следващото голямо нещо. Ако нещата не се случват, както той иска, резултатът не би бил толкова удовлетворяващ.

6. За тази зодия ти си като прочетена книга

Интуицията на този огнен знак е невероятна и той може да види характера и намеренията ти за минути, както и да забележи нещото, което всеки друг ще пропусне.

7. Стрелецът е алергичен към лъжите

Освен, че честността е главна част от характера му, той мрази и лъжите. Интересното е, че веднага може да познае, когато някой го прави. Този зодиакален знак има шесто чувство за такива неща.

8. Стрелецът не понася егоистите

Хората, които са егоисти, не могат да бъдат приятели със Стрелците, защото не харесват онези, които мислят само за себе си.

9. Трудно е да измамиш тази зодия

Стрелецът е много умен и би било грешка да го подцениш. Запомни - той мисли поне няколко стъпки напред.

10. Стрелецът търси свободата и е трудно да бъде укротен

Да, той я цени изключително много! Трудно е да контролираш такъв човек, защото направиш ли го, ще избяга на секундата.

11. Това е зодията, която става безскрупулна, ако бъде нападната

Представителите на тази зодия обикновено са много спокойни и уравновесени, но пробваш ли да ги измамиш, ще те накарат да съжаляваш. Те нямат страх от това да се защитят, ако се опитат да ги направят на глупаци.

12. Стрелецът рискува

За да спечелиш, трябва да рискуваш. Точно това прави тази зодия толкова успешна и специална. Хората, родени под този зодиакален знак, знаят какво е нужно за успеха. А и би било скучно без малка изненада, нали?

13. Стрелците са креативни и много любопитни

Едни от най-характерните черти за тази зодия. Любознателните им умове им помагат да станат добри музиканти, писатели, философи и да се занимават с всичко, свързано с изкуство. Те са търсачи на нови усещания и знания.

14. Стрелецът е спонтанен и обича да се забавлява

Тази зодия има игрива страна, която е спонтанна и винаги готова да се забавлява. Жаждата им за живот ги прави добра компания.

15. Представителите на тази зодия с удоволствие доказват на другите, че не са прави

Ако им кажеш, че не могат да направят нещо, ще ги мотивираш още повече да го постигнат, за да ти докажат, че не си права. Не могат да устоят на предизвикателствата, защото ги харесват много.

16. Стрелецът се старае да избягва драмата и се фокусира върху това, което е важно за него

Този зодиакален знак не обича да бъде въвличан в безсмислени спорове. За него важни са единствено семейството, приятелите и мечтите им.

17. Стрелецът е внимателен на кого дава сърцето си

Представителите на тази зодия са от типа хора, които няма да се обвържат с първия човек, който покаже интерес към тях, освен ако не видят, че е сериозен. Подхождат с голямо внимание към връзките и се плашат, ако половинката им прибързва.

18. Стрелецът умело крие емоциите си

Ако е ядосан, той ще го покаже на всеки. Ако е наранен, би се държал така, сякаш нищо не е станало, защото не иска останалите да виждат емоциите му. Също така Стрелецът трудно изразява емоциите им. За него са по-важни действията, отколкото думите.

19. Стрелецът не живее в миналото

Представителите на тази зодия живеят в настоящето. Каквото се е случило в миналото, си остава там, защото искат да вървят напред и да обръщат внимание на истински важните неща,.

20. Стрелецът винаги е до любимите си хора, когато имат нужда от него

Независимо от часа, когато и да му звъннеш, той ще се появи, ако си му близка. Той е изключително верен и би направил всичко, за да помогне и защити близките си.

21. Стрелецът е авантюрист и обича новите преживявания

Това качество го кара да опитва нови неща и да се наслаждава на живота. Всеки, който е около него, се чувства жив.