Родена си между 22.11. и 21.12? Чудила си се какво прави твоята зодия толкова невероятна? Ето някои от причините защо това е така:

1. Те са целеустремени и интелигентни

Стрелецът е зодия на знанието, разбирането и здравия ум. Изключително интелигентни, символът на тази зодия е кентавър. Това е зодията, която търси мъдрост и мисли преди да действа. Представителите ѝ търсят различни източници на отговор. Мислят логично и имат способността да разграничават емоциите си. В дадена ситуация понякога могат да бъдат инатливи, защото вярват в своите възгледи и ги защитават докрай.

Стрелецът има добра интуиция, а за него ти си като отворена книга. Представителите на тази зодия могат да опознаят един човек само за няклко минути. Инстинктът им им подсказва правилните неща, които да направят и може би точно заради това доста трудно можеш да ги излъжеш. Изключително интелигентни са и не бива да ги подценяваш. Винаги имат резервен план.

2. Стрелецът е винаги до любимите му хора

Без значение дали е през деня, или 3 часа през нощта, винаги може да се разчита на него. Много е верен и е готов да помогне винаги на близките си.

3. Те са независими и широкоскроени

Стрелецът е любопитен и уважава мнението на другите. Приема гледните точки на другите и е толерантен. Независимостта е много важна за него и е отворен за нови преживявания. Ако се опиташ да го ограничиш, ще избяга много бързо. Харесва му да среща нови хора.

4. Не приемат лъжите

Стрелецът е алергичен към глупостите. Не уважава лъжите и хората, които ги изричат. Има шесто чувство за такива хора, затова не се пробвай, защото бързо ще разбере. Фокусира се върху важните неща като семейството, приятелите и мечтите си.

5. Стрелецът обожава да показва на хората, че са в грешка и обикновено са прави

Ако кажеш на един Стрелец, че не може да направи нещо, то той ще положи двойни усилия, за да го постигне. Той е много амбициозен, но обича и предизвикателствата.

6. Те са страхотни приятели

Представителите на зодия Стрелец ценят приятелите си повече от всички. Отнасят се към хората изключително дружелюбно и окуражават хората около себе си. Те са много популярни и ще направят всичко, за да са приятелите им щастливи, а не очакват и нищо в замяна. Уважават околните и ги приемат такива, каквито са. Стрелецът е спонтанен и обича да се забавлява.

7. Стрелецът търси свободата си

Свободата е от огромно значение за тази зодия, затова понякога отказват ангажименти, които ще изискват цялото им време. Трудни са за контролиране, а опиташ ли се да го направиш, биха избягали с 300!

8. Те са честни до мозъка на костите си 

Представителите на тази зодия са известни с това, че винаги казват истината в лицето, колкото и болезнена да е тя. Никога няма да скрият нищо и може би точно това е причината и приятелите им да ги намират за толкова честни.

9. Харесва им да поемат рискове, да ходят на приключения и да преживяват нови неща

Стрелецът е философски настроен знак и е откривател по душа. Би отишъл навсякъде, за да събере нови и нови усещания. Той знае, че за успеха трябва да се поеме всеки един риск.

10. Могат да са безскрупулни

През по-голямата част от времето Стрелците са много уравновесени и рядко бъркат. Ако ги предадеш, ще те накарат да съжаляваш. Те не се страхуват да се защитят, ако другите искат да ги направят на глупаци.

11. Стрелецът вниманава на кого подарява сърцето си и му отнема време да се обвърже

Те не са от типа хора, които ще се обвържат с първия човек, който покаже интерес към тях, ако не видят, че си заслужава. Внимателни са в това отношение и могат да се уплашат от хората, които искат нещата да се случат прекалено бързо. Могат да прикрият емоциите си и да не разбереш, че са наранени. Когато Стрелецът е ядосан, той ще го покаже на всички. Понякога му е по-лесно да изрази емоциите си чрез действия, а не чрез думи.

12. Стрелецът знае, че това, което се е случило в миналото, остава там

Стрелецът е зодия, която гледа единствено и само напред. Оптимист е, а това му помага да не се обръща назад и да вярва, че всеки ден вещае нещо по-добро. Обича да помага на хората, които се намират в задънена улица. Не ги е страх да се целят високо и вярват, че могат да сбъднат всяка една дума.

13. Вземи всички положителни черти на всички зодии и си ги представи в един човек. Това е всеки представител на зодия Стрелец!

Да си такъв - това е най-прекрасното нещо!