Да, звучар странно, но всъщност галят егото ни.

1. „Знаеш ли дефиницията на „здравословен“? Ти си моята нова дефиниция за това."
„Нещо в този смисъл, някак странно, но човекът се почувства добре. Не можех да спра да се усмихвам.“

2. „Като мебел съм. Не правя много, но хората забелязват, когато не съм там.“

3. „Изглеждаш удобно.“

„Не че изглеждах отпуснат. Искаше да каже, че изглеждам удобно да почивам, да се облягам или да лежа. Отначало попитах дали тя учтиво казва, че съм пълен. Обясни, че имам представа за себе си, че съм човек, на когото би било удобно да се гушка.“

4. С приятелите ми говорихме какъв вид картофи бихме били. Един от най-добрите ми приятели ми каза: „Ще бъдеш препълнен печен картоф. Хората плащат много за него!“

5. Моят 4-годишен син ми каза, че мириша на музика. Когато попитах каква музика, той каза: „Музика, на която танцуваш.“ Все още най-добрият комплимент, който съм получавал до момента!

6. От учител: „Вие сте като ограда с жица, може би нещо ще ви отмине, но оставя дрипави парчета зад себе си.“ (Не съм много внимателен, но по някакъв начин успявам да събера необходимата информация и да я използвам по подходящ начин.)

7. Търговец съм и това ми беше казано от клиент: „Толкова си добър, сигурно си бил тормозен в гимназията.“

8. „Изглеждаш като хомосексуалист днес“ от един от приятелите ми. Искаше да каже, че е щастлив, но ме разсмя толкова силно, че се задавих с питието си.

9. Аз съм дребничка, така че един път някой ми каза, че трябва да съм „лесна за маневриране“. Не сте сигурни дали това е комплимент...?

10. Една възрастна дама веднъж ми каза, че би искала да е с 60 години по-млада, а след това щеше да ми „даде самочувствие“. Това беше най-тревожният, забавен и някак най-очарователен комплимент, който някога съм получавал.

11. Учител в гимназията ми каза няколко пъти, че имам идеално оформена глава.

12. Жената, която ми проби ушите през август, ми каза, че ушите ми са перфектни и да ѝ се обадя, ако някой каже друго и ще се бори за мен.

13. Всеки път, когато я виждам, моята гинеколожка винаги казва: „Имате такава сладка малка шийка!“

14. Някой ми каза, че му харесва да говори с мен, защото го карам да използва целия си мозък. Не знам. Странно е, но беше приятно да се чуе.

15. „Космите на краката ти изглеждат секси.

16. „Най-накрая приличаш на човек.“ Това се случва всеки път, когато се подстригвам.

17. Отидох на срещата по повод 25 години от завършване на гимназия и една жена, която познавах тогава, не ме позна. Когато ѝ казах името си, каза: „О, Боже! Вече си толкова красив! "

18. Случайно непознат, докато бягах: „Хубав врат.“ Не казвам, че вярвам във вампири, но се погрижих прозорците ми да са заключени тази нощ.

19. „Отне ми няколко десетилетия, за да осъзная, че момчета като теб са най-добрите.“

20. Когато отидох на лекар, предполагам, че са обучавали медицинска сестра. Щяха да ми взимат кръвта, а по-възрастната каза, че имам хубави „подскачащи“ вени, така че лесно се виждат.

21. В 7-ми клас носех в училище малка чантичка, за да държа неща като карти Ю-Ги-О, с които играех на обяд. Веднъж, докато се разхождах по коридора, един ученик от 8-ми клас, когото никога не съм срещал, каза: „Харесвам чантичката ти“, даде ми пет и продължи да върви. Никога повече не съм го виждал и по чудо никой никога не ме е критикувал за това (поне в лицето ми).

22. Имах конюктивит и сестрата гледаше в неинфектираното око. „Имате красиви ретини.“ Благодаря…?

23. "Изглеждаш сякаш си добре с лактите." Казано от 50+ годишен мъж, каращ велосипед. След това се завъртя и ми каза, че трябва да се пробвам в местния отбор по дерби на ролери.

24. „С правилния грим би бил наистина добре изглеждащо момиче.“ Между другото съм момче.

25. По време на ултразвук веднъж ми казаха, че имам красиви маточни тръби.

26. „Уау, ти си по-силен от баща ми“ - приятелката ми, първият път, когато я вдигнах.

27. „Луничките ти са толкова секси. Напомнят ми на сестра ми.”

28. „Напомняш ми на лебед.“