Получавайки име при раждането, ние дори не осъзнаваме, че то често е ключът към това какъв житейски път ни очаква. Някои от нас преминават през живота лесно и естествено, а други полагат много усилия. Не е тайна, че името оставя своя отпечатък върху съдбата на човек. Някой е щастлив от раждането си и преминава през живота лесно и естествено, всичките му дела са успешни, а близките винаги са готови да му подадат рамо в трудна ситуация. А на някого, напротив, му е трудно: съдбата сякаш го изпитва, поставяйки го пред нови и нови изпитания, с които понякога е трудно да се справи.

Но предполагали ли сте, че съществуват само 3 женски имена, притежателите на които преминават с лекота през живота си? Ето и кои са те:

Мария

Името Мария е много древно и носи много значения. Жените с това име са обичани и желани. Името има своите корени в религията – идва от името на Дева Мария, която е считана за една от най-свещените личности в християнската вяра. Сякаш в знак на почит към този образ, всички Марии развиват положителна аура и силна енергия, така че хората около тях да се зареждат с енергия и да се стремят да бъдат наблизо. Общителността, доброжелателността, лесният характер – това са качествата, които привличат хората към жени с името Мария.

Анна (Ана, Ани)

Благодатта е криптирана в значението на името Анна. Името е от еврейски произход, свързано с Библията. Жена, получила това име при раждането, притежава невероятна енергия. Тя е мил и нежен човек, който винаги е готов да помогне, изслуша, подкрепи, даде добър съвет. Всички Анни са надарени с невероятна енергия, която привлича хората, но често другите могат да използват енергията й за себе си. Анна е дипломатична – умело заобикаля всички остри ъгли и решава проблеми. Заради нейното търпение съдбата възнаграждава Анна да бъде много успешна във всички области на живота.

Дария (Дара)

Нашите имена са ни дадени с причина, те отразяват същността ни. По природа Дария е мъдра и знаеща. Жените с име Дария са принцеси и се носят в света само по този начин. Малко хора знаят, но второто значение на името Дария е „богата“. Дария произлиза от древногръцкото мъжко име Дарий. Така момичетата с име Дария получават положителна енергия. Те са решителни, целеустремени и много умни още от детството. Не отстъпват пред трудностите и винаги постигат целта си. Преодоляват всички премеждия с лекота.