Това определено ще бъде година на интензивни и революционни промени за някои от зодиите. Обръщането на нова страница в живота за някои може да означава връщане към старите навици, за добро или лошо... Според звездите 3 зодии ще се съберат отново с бивш партньор и ще дадат последен шанс на връзката си!

Докато някои зодии ще се оженят през 2022 г., други ще решат да се съберат отново със старата си любов. Връщането към бивш партньор е голямо решение и изисква огромна сила на характера.

Въпреки че някои от нас презират бившите си партньори, някои личности са способни да се издигнат над всички лоши чувства и да дадат на бившите си още един шанс. Все пак всеки заслужава още един шанс, нали?!

Телец: Носталгията ще вземе надмощие

Уран ви прави по-независими, вие сте решени да успеете в любовния си живот през 2022 г., дори ако това означава да се върнете при бившия си и да въведете мир и хармония.

Скорпион: Готов да прости и да продължи напред

Преминахте през възходи и падения през 2021 г., но 2022 г. ви обещава щастие и радост. Това може да бъде под формата на нова необикновена среща или бивш, който се връща при вас. Всичко е възможно!

Риби: Търсите баланс и стабилност

Благодарение на Нептун и Юпитер имате много възможности да покажете щедростта си и да установите мир, където другите биха се отказали. Краят на годината е особено благоприятен за събирания между бивши.