По-добре да го знаеш отсега.

Няма нищо по-изнервящо на този свят от това да се опитваш да дешифрираш дали мъжът, с когото излизаш си пада по теб или не. Знаците са объркващи в света на срещите!

Ако в училище ни преподаваха телепатия, щеше да ни е много лесно и нямаше да се нуждаем от женски списания и дълги разговори с приятелки, в които се опитваме да разберем какво точно иска от нас мъжът, с когото се срещаме.
Ако сте от дамите, които обичайно бъркат сигналите и често остават разочаровани, облегнете се назад и се учете.

Ето 3 знака, че той не си пада по теб:

1. Той не пита и не споделя.

Ако един мъж се интересува от теб, той ще премести небето и земята, за да те задоволи и това означава, че ще се опита да те опознае на по-дълбоко ниво, задавайки въпроси.

Ако един мъж има интерес, той ще те разпитва непрекъснато – понякога въпросите му няма да имат абсолютно никакъв смисъл. Заинтересованият мъж ще те изненада с най-налудничавите въпроси, докато изучава какво трябва да направи, за да те разбере и да задоволи нуждите ти.

Ако на първата среща изглежда разсеян и не задава въпроси или не внимава, когато му разказваш за себе си, за съжаления не си пада по теб.

Също така ако отказва да се разкрие, дори и с най-малките детайли за себе си, е време да прекъснеш страданието си и да прекратите срещата.

2. Без обаждания, само много оправдания.

Това показва, че той няма намерение да те види или да поговори с теб скоро. Ако не се обади ден или два след първата ви среща, това означава, че няма интерес или се среща с друга.

Ако един мъж има интерес към теб, той ще ти дава подсказки, че може да те покани да се видите отново скоро (независимо колко е срамежлив). Ако наистина те харесва, той ще намери начин да говори с теб и да бъде с теб.
Но ако си измисля оправдания защо не се е обадил, не вярвай на нелепиците, които разказва. Приеми го като знак и го остави или в един момент ще се пристрастиш към преследването.

Вместо това си намери мъж, който се чувства в Рая всеки път, когато те види!

3. Не изглежда заинтригуван... ама изобщо.

Е, съвсем просто е – шестото ти чувство не лъже. И най-добре е да го послушаш. Наистина, послушай го и не оправдавай действията му.
Ако когато сте заедно той говори за други момичета или изглежда отегчен, или пък не прави планове за бъдещето, време е да си тръгнеш!

Знаците на незаинтригувания мъж са съвсем очевидни и не ти е необходимо да премисляш нещата или да му намираш оправдания.

Ако е разсеян, не отговаря или е безразличен, няма смисъл да продължаваш агонията си в чудене как се чувства той и просто трябва да приемеш факта, че не сте един за друг.

Изтупай се от прахта и отиди да потърсиш мъж, който заслужава компанията ти. Мъж, чиито очи блестят, когато те види!