Казват, че в Холивуд дългите бракове са рядкост. Двойката Стинг и съпругата му Труди Стайлър доказват точно обратното. След почти 30 години заедно няма как да не се запитаме каква е рецептата на продължителния им брак. Представяме ви принципите, чрез които Стинг и Труди съхраниха семейното огнище толкова дълго.

Връзка, изградена върху прекрасно приятелство

За Стинг да бъдеш в съпружески отношения с най-добрия си приятел е ключът към продължителната връзка. Важно е също приятелството да е съпроводено от страстна любов един към друг, както и от споделена радост от компанията на другия.

Веднага да разбереш, че този човек е за теб

Може би става въпрос за любов от пръв поглед, но Стинг казва, че веднага е знаел, че иска да бъде с Труди. Когато двамата се запознават са имали други партньори, за което връзката им търпи доста критики, но въпреки всичко, след толкова години заедно, успяват да устоят на изпитанията.

Разговор вместо спор

Двойката вярва в силата на добрата комуникация. Макар и да нямат единодушно съгласие по някои въпроси, двамата се стремят да разговарят много, вместо да се карат. 

Достатъчно време със семейството

Стинг и Труди имат голямо семейство - 6 деца и 6 внуци. И винаги, винаги, винаги се стремят да прекарват повече време заедно и да се забавляват.

Лично пространство

За да поддържат връзката си интересна, Стинг и Труди се стремят да имат свое лично пространство и време, в което всеки сам да може да прави любимите си занимания.

Е, не изглежда толкова трудно да съхраним семейното щастие, нали?