Танцът, за който ще ви разкажем, е гледан над 30 милиона пъти в YouTube!

38-годишния Кеничи Ебина спря дъха на публиката и журито в „Америка търси талант”. Мъжът изпълни невероятен танц под звуците на специални ефекти и накара цялата зала да стане на крака. Още с излизането си на сцената японецът показа няколко стъпки, а представителите на журито го погледнаха с недоверие. Само няколко секунди след това обаче Кеничи направи нещо уникално – главата му „падна”, а публиката не можа да скрие възхищението си от този номер. Последва още цяла серия от номера, доказващи, че за него законите на физиката не важат.

„Той е луд!”, обяви топ моделът и съдийка в шоуто Хайди Клум, която не можа да скрие възхищението си от начина, по който Кеничи контролира тялото си. Другата представителка на журито Мел Би също не намери подходящи думи, с които да опише феноменалния танц на японеца и с усмивка обяви, че това е било най-силното изпълнение на сцената на „Америка търси талант”.

 

Няколко дни след появата си в американския формат, танцьорът-робот се превърна в истинска атракция в мрежата. За отрицателно време изпълнението му бе видяно от близо 5 милиона души.

Вижте го и вие: