Едновременният оргазъм е магическо действие, което за щастие може да бъде контролирано. Разбира се, не е необходимо да го превръщате в цел на целия си интимен живот, но си струва да опитате позите, с чиято помощ ще получите взаимното сексуално удоволствие. Ето кои са те: 

1.Мисията възможна

Като правило мисионерската поза е подходяща за мъжа и не толкова подходяща за жената. Но ако я промените малко, като добавите бавни и дълбоки движения, както и триене срещу срамната му кост, нещата ще станат много приятни и за вас. А още по-добре е, ако вземете със себе си някоя секс играчака, като вибратор или пенис пръстен.

2.Обиколка с екскурзовод

Седнете на кухненската маса или на друга подходяща повърхност, а партньорът ви нека застане пред вас. В тази позиция можете да получите дълбоко проникване и лесно може да си осигурите допълнителна стимулация с вибратор.

3. Звуци в ритъм

Сексолозите смятат, че едновременният оргазъм се постига по-лесно при взаимно самозадоволяване. Освен това това е най-безопасната форма на контакт - без инфекции и възможност за бременност. Легнете по гръб или настрани с лице един към друг, вземете малко лубрикант и започнете пътешествието по тялото си. Гледайте се един друг, слушайте звуците и дишайте, за да синхронизирате оргазма. Освен че осигурява удоволствие, това е и много ценно интимно преживяване.

4. Магическо време

Ако той достига до оргазъм много бързо, а на вас ви трябва повече време, вземете дебел презерватив и добавете към него десенсибилизиращ гел. Застанете в „кучешка“ поза и го оставете да ви докосва с вибратор в такт с движенията му.

И все пак, ако не успеете да свършите заедно не се притеснявайте. Това само ще навреди на интимните ви отношения, а и не само. Наслаждавайте се един на друг, без значение как ще стигнете до финала. Често пътя до там е много по-вълнуващ.