Придържай се към тези златни правила и твоят Козирог ще те обича ВИНАГИ.

Срамежливи и практични до мозъка на костите си, Козирозите са адски придирчиви по отношение на хората, с които прекарват времето си. Затова ако си сред малкото избрани, трябва да се чувстваш наистина поласкан. Те имат високи стандарти към себе си и останалите, но веднъж изберат ли те, ще откриеш, че никой друг няма да ти даде по-себеотрицателна и безусловна любов от тяхната.

Тъй като Козирозите са безкрайно отдадени на хората, които си проправят път до сърцата им, те са изключително подходящи партньори в дългосрочен план. Ако си успял да спечелиш един от тях, никога не го пускай да си отиде!

Представителите на тези зодия обикновено са много уравновесени и открити, така че ще получиш достатъчно предупредителни знаци, ако си сгафил. Никога не забравяй обаче, има си предел и ако объркаш нещата твърде много пъти, за секунди спокойният ти Козирог ще ти припомни за рогата си.

Решението е, разбира се, просто да се стараеш да го правиш щастлив. Ето няколко сигурни начина да се подсигуриш, че Козирогът в живота ти изпитва единствено и само обич към теб и е прибрал рогата си:

Развивайте заедно остроумния си хумор и сарказъм

Козирозите обикновено са плахи и много ценят партньор, който знае как да ги измъкне от черупката им. А един от най-добрите начини да направиш това е като покажеш остроумна находчивост. Ако има едно нещо, което Козирогът знае със сигурност за себе си, то е, че е експерт в сферата на сарказма и сатирата. Дай му шанс да изпъкне със своето остроумие, като му покажеш колко цениш тази негова черта, и той ще те заобича дори повече.

Старай се да планираш предварително за сметка на спонтанността

За теб може и да е безкрайно романтично да ви хрумне просто така и да заминете за някъде, но в такава ситуация Козирогът се паникьосва, че няма достатъчно време да се приготви. Представителите на тази зодия често изглеждат като маниаци на тема контрол за околните, но истината е, че те просто са родени лидери, които искат винаги да се уверят, че всичко е наред и чак тогава са спокойни да се отпуснат. Направи на своя Козирог услуга и му дай достатъчно дни предизвестие, за да може да си направи нужния план.

Ограничи излишните харчове

Козирозите са практични до максимална степен и много ценят стабилността. За тях е много по-важно банковата им сметка да е заредена и в изправност, отколкото да се отдават на фриволностите на живота. Ако ги засипваш със скъпи подаръци, които не можеш всъщност да си позволиш, ще ги накараш да се чувстват единствено неудобно и съвсем не щастливи. Естествено и те, като всички останали, биха се радвали да ги извеждаш от време на време или да им подаряваш по някой скъп подарък. Придържай се обаче към случаите, в които това се очаква от теб като празници и годишнини, без да прекаляваш.

Поддържай класа

Никакъв тоалетен хумор, моля! Казирогът има точно нулево търпение по отношение на детинските изпълнения. И не че толкова лесно се възмущават и скандализират, а просто искат да имат до себе си някой, който е зрял и завършен като личност. Не биха се примирили с нищо друго. Старай се да накараш твоя Козирог да се гордее с теб, като показваш софистицираната си страна, когато сте на публични места заедно.

Направи успехът свой приоритет

Козирозите притежават изключително силна работна етика и ценят това качество и в другите хора. Те в никакъв случай не биха толерирали до себе си някой, който е твърде мързелив или немотивиран да развие на максимума възможностите си. Въпреки че ще направят всичко, на което са способни, за да те подкрепят, със сигурност няма да се задържат твърде дълго, ако стане явно, че не влагаш нужните усилия, за да направиш мечтите си реалност.