Силата на привличането е много полезно нещо, когато си сама. Привлекателните жени лесно намират потенциални партньори и се радват на голям интерес. Ето как да изглеждаш и да се чувстваш по-секси.

Ако искаш мъжете да търсят компанията ти и да те обсипват с предложения за срещи, използвай женския си чар.

1. Бъди различна

Ако наблюдаваш мъжете по време на парти, ще забележиш, че те са привлечени от атрактивните и уникални (но не натрапчиво) жени. Различните и уверени дами имат много по-големи шансове да срещнат любовта, отколкото дистанцираните и безлични жени. Разбери какво те прави уникална и го използвай в своя полза, така че да заблестиш. Ако си висока и слаба, подчертай това с подходящи шик дрешки. Ако имаш хубава коса, пусни я свободно.

2. Обичай първо себе си

Може и да си много красива, но въпреки това да не си привлекателна за мъжете. Ако се оплакваш непрекъснато от обиколката на талията и бедрата си, никой мъж няма да се задържи около теб. Научи се да обичаш първо себе си и да се харесваш такава, каквато си!

3. Бъди принципна

Придържай се към това, в което вярваш. Показвай какво харесваш и какво не - това действа като афродизиак за мъжете. Така един мъж ще бъде сигурен, че ще си търсиш своето в леглото. Твоята принципност е изключителна привлекателна за срещуположния пол.

4. Не подражавай

Не е задължително да търсиш мнението на приятелките си за това какво е секси и да им подражаваш, дори и те да са по-успешни от теб. Идеята е да намериш себе си, а не да бъдеш някой друг. Всяка жена е различна и има различни начини да привлича мъжете.

5. Грижи се за себе си

Добре поддържаните жени изглеждат по-привлекателни за мъжете. Усилията ти да бъдеш красива правят добро впечатление на потенциалните ти ухажори. Всеки мъж би бил поласкан да излиза с красива и поддържана жена.