Кои са най-добрите секс пози за правене на бебе? Ако искаш да научиш как да увеличиш шансовете за зачеване, виж нашите предложения.

Когато се опитваш да заченеш, не означава, че трябва да правиш секс всеки ден. Просто трябва да се горещиш най-много около дните на овулацията. Повечето секс пози са подходящи за зачеване, твърдят учените. И все пак, има пози, които се препоръчват в случая.

Поза Котката (разновидност на мисионерската поза)

Докато някои хора смятат, че мисионерската поза (мъжът отгоре) е идеална за зачеване, сексолозите препоръчват котешката поза. При нея жената измества тежестта върху себе си и раменете си, като върти ханша си, за да стимулира оргазма. Тази поза е разновидност на мисионерския стил и вероятно я практикувате, без да знаете, че е различна. Измислена е от сексолога Едуард Айхел в края на 80-те години, а днес е любима на модерните момичета.

Морска звезда


Не е толкова сложно, колкото ти изглежда. Не се налага да владееш специални умения, за да практикуваш тази разтърсваща поза. Легнете един срещу друг. Разтвори краката си и го обгърни. Плъзгай се, така че да поддържаш темпото. Тази поза ще ти осигури множество оргазми.

Кучешката


Тази поза е идеална за зачеване, въпреки че няма солидни доказателства в подкрепа на това твърдение. Освен това, е любима на мъжете, защото им осигурява дълбоко проникване.

Обратна мисионерска


Тази поза прилича на мисионерската, но на обратно. Мъжът ляга с глава към краката на партньорката си. Малко по-трудна е за изпълнение, но ви осигурява нови различни усещания.