Бракът е за цял живот, разбира се, само ако сме избрали подходящия партньор. Колкото и радост да ни донесе, погледнато отстрани, бракът е като предпазен колан, който ни измъква от младежките години и ни поставя в рамките на средностатистическата жена – съпруга, домакиня и майка. Има неща, които трябва да изживеем преди да наденем халката, нека видим кои са те.
 
 
Празнувай един от рождените си дни като направиш голямо парти. Покани всичките си приятели и им кажи да доведат някого. Приятели, музика, напитки, разхвърляйте, забавлявайте се, почувствай се на 17 години. Може сега да ти се струва безотговорно, но със сигурност ще те накара да се чувстваш добре.

Напиши на един лист имената на мъжете, оставили следа в живота ти. Може да бъде едно име, но не се стеснявай, ако имената са повече от пръстите на ръцете ти. Хората са различни, едни допускат останалите по-близо до себе си, а други не. 
 
Прекарай една нощ сама на голямо легло за двама. Преди да започнеш да делиш съня си с друг човек, наслади се на обширната „самота”. Пробвай, няма да останеш разочарована.

Намери хоби, което да те изпълва с позитивизъм. Не само ще се забавляваш, но и ще намериш бягство от реалния свят, когато ти стане твърде скучен. А защо хобито да не се превърне в успешна професия?
 
Изживей мимолетна връзка, докато си на почивка. Всяко момиче трябва преживее една такава, за да види и другата страна на нещата. Прекарайте страхотни моменти, които ще помниш цял живот. Наречи го „мъжа от ваканцията в…”