Искате да намерите любовта, но няма как да се отдадете на първия срещнат. И защо да го правите?

Имате хубава работа, чудесни приятели и забавни хобита. Животът ви е прекрасен и мъжът, който трябва да застане до вас, може просто да го допълни. Той трябва да е точно такъв, какъвто искате. 

Виждали ли сте как жени, които имат прекрасен живот, жертват мечите си само за да бъдат с някой. Приемали ли сте по-малко, от това което заслужавате, за да не сте сама?

Повечето хора имат грешното разбиране, че не са достатъчно добри, но искат да намерят стойностен човек, който да ги допълни. Всеобщото схващане е, че всички добри са заети или не се интересуват от връзка.

И тук идва въпросът: Какво иска една жена от мъжа до себе си?

Успешен мъж, който има приятно чувство за хумор, интелигентен и образован. Трябва да бъде в добра форма, да се храни здравословно, да има активен социален живот, да се радва на културни събития и да иска да опитва нови неща.

Някои пък търсят партньор според религията си, способността да разговаря, общи вярвания или политически убеждения.

Когато става въпрос за физически характеристики, жените предпочитат мъже около 1.80 височина, все още да има коса, както и да притежават чувство за стил. За повечето дами е важно и силното привиличане на сексуално ниво.

Какво саботира възможността ви да намерите любовта:
1. Височината

Имате ли представа, че само 10% от мъжкото население е толкова високо? Освен това 5% от тях вече са заети. Разбирам ви, ако ръстът ви е поне 1.76, но останалата част от дамите? Защо по-ниските дами държат на височината?Оказва се, че модата и външният вид побеждават любовта. Ето такъв предразсъдък може да ви остави сама, ако не допуснете да опознаете някой по нисък. Звучи ви асбурдно, нали? Но ако се замислите, ще видите, че повечето от дамите разсъждават по този начин.

2. Ентусиаст по личностно развитие

Много дами очакват да открият себе си чрез мъжа, който би застанал до тях. Истината е, че книгите и уъркшопите за личностно развитие са посещавани предимно от жени. Ако трябва да бъдем точни 75%. Не е нужно да водите човекът до вас на подобни събития. Вземете приятелка.

3. Добре образован

Знаете ли, че повече жени посещават университети, отколкото мъже. Броят на докторантурите при дамите е много по-голям. Явно по-голямата част от женското съсловие разпознава дипломата за висше образование като признак на интелигнетност. Всъщносът, не е точно така!
Излезте с мъж, който чете повече от вас. Ще останете изумени – има опасност дори да се почувствате притеснени.

4. Приключенски дух

Ако се чувствате във форма, обичате приключенията и новите изживявания, е напълно разбираемо защо търсите подобен мъж. Искате да пробвате нови неща – пътувания, екзотична храна, интересни култури. И би било чудесно да е с човека до вас, но ако той няма нужда от всичко това означава ли, че е лош партньор?

Приемете факта, че някои хора имат по-малко приключенски дух в себе си, така че можете да се насладите на подобно пътуване с приятелки.

5. Съвместимост в политическите възгледи

Изпаднете ли в политически спорове, това може да се премине в сериозен кофликт. Не само с половинката. Наистина, има хора с крайни политически позиции, но си представете, че съществува опцията, в която това не се коментира. Имате ли представа, колко други неща можете да споделяте и преживявате? Има много двойки, които се чувстват страхотно заедно, а са с изключително различни политически пристрастия. Възможно е!

Давайте шанс на мъжете около себе си и се опитайте да се оттърсите от разбирането, че всичко ще бъде перфектно. Има някой сфери от живота, които не са толкова важни, колкото си мислите.

Заслужавате чудесен мъж, който ще ви обгрижва и ще вижда любовта във вас. Тогава ще разберете защо всичко изброено няма да има значение.

Позволете си любов!