Всички зодии имат своите слаби и силни черти. Докато някои от тях са истински пример за това какво е да си обичлив, то жената Лъв е тази, която е най-обичаната и любима от всички. И макар да е доминантна, бъди сигурен, че ще я заобичаш на мига. Защо ли? Ето няколко очарователни причини: 

1. Жената Лъв е мила и с голямо сърце

Тя е обичана, защото показва своята истинска същност на другите. Освен това мисли повече за другите, отколкото за себе си. Грижи се за околните, но едновременно с това е срамежлива, що се отнася до това да демонстрира чувствата си. 

2. Директна е

Представителките на тази зодия нямат проблем да кажат нещата, които мислят директно. Дамата Лъв не се притеснява, че ще бъде критикувана. Понякога може да се случи да те нарани, но знай, че го прави за твое добро, а на по-късен етап ще разбереш, че е била права, а не просто си е мънкала под носа. 

3. Креативна е

Жената Дева притежава умението и таланта да превърне всичко около себе си в изкуство. Няма значение в коя сфера - естетът винаги има особен вкус и виждане за нещата. 

4. Жената Лъв е страстна и енергична

Може би точно заради тази черта е трудно ѝ се устои, защото прави всичко за да постигне целта си. Забавна е, а страстта е неизменна част от живота ѝ. Дамата Лъв е изключително организирана и затова се нуждае от уверен и умен партньор, който да знае много добре какво иска от живота.

5. Тя е самоуверена, защото е роден лидер

В случай, че търсиш алфа жена, поздравления - дамата Лъв е точно за теб! Тя има прекрасно чувство за хумор, комуникативна е и лесно премахва бариерата с хората, заради факта, че силно вярва в себе си.

Връзката с жената Лъв невинаги е лесна, изпълнена е и с трудности, но можеш да си сигурен, че опитите си струват. Връзката с нея е толква по-различна от тази с останалите, че съвсем скоро ще се изненадаш от нещата, които ще научиш и за нея, и за себе си.