Хората, които са имали много връзки или са обвързани от доста време , знаят, че да изградиш стабилни отношения изисква усилена работа. В противен случай връзката рано или късно ще се провали.

Раздялата не е приятна за никого, затова, ако си в нова връзка, започваш тайничко да се чудиш дали няма начин да предвидиш дали тази връзка има бъдеще, или е обречена на провал. Естествено, отговорът е НЕ! Връзките са напълно непредсказуеми и никога не можеш да кажеш какво точно може да се случи с отношенията ти. Но има някои признаци, които показват, че партньорът ти не е готов за сериозни отношения. Ето някои от тях:

1. Винаги, когато се скарате, той къса с теб

Да, може би не го мисли сериозно, на следващия ден се извинява и оправя нещата, но фактът, че при всеки проблем започва да мисли за раздяла ясно показва, че не е готов да се отдаде на сериозна връзка.

2. Той никога не говори за връзката ви

И докато се забавлявате заедно, изкарвате си страхотно и мислите, че отношенията ви се развиват, той никога не коментира връзката ви, какво харесва в нея и до къде иска да стигне.

3. Той не се държи като обвързан

В началото на връзката, ако той не е бил обвързан от доста време, нормално е да има нужда да свикне с новия начин живот. Но ако са минали няколко месеца и той продължава да се държи сякаш е свободна птичка, това е ясен знак, че няма особено желание да бъде във връзка.

4. Връзката ви не се развива

Усещаш ли, че отношенията ви са зациклили на едно място и не се развиват? Излизате по срещи от месеци, но само толкова. Дори не ви е минавало през ума, че може да заживеете заедно или да създадете малко по-сериозни отношения? Какво ли е това?

5. Той не се интересува от физическите ласки

Ако той няма ежедневно желание да прави секс с теб, особено в началото на връзката, това е ясен знак, че няма желание за сериозно обвързване. Твоят партньор трябва да те желае ежедневно.

Ако усетиш някой от тези признаци във връзката си, най-доброто, което можеш да направиш, е да проведеш сериозен разговор с партньора си за намеренията му и отношението му към връзката ви. Ако това не доведе до нищо или той откаже да комуникира, най-добре да се спасиш от тези отношения възможно най-бързо.