Когато ходиш на кино през 2017 г., не забравяй да се облечеш леко, защото годината ще бъде гореща! Подбрали сме 5 секси филма, които излизат по кината тази година, затова настани се удобно и се наслади на тези страхотни трейлъри, пълни с мускулести тела, чаровни усмивки и много прехвърчащи искри.

1. Петдесет нюанса по-тъмно

Крисчън и Ана отново са тук за горещото продължение на „Петдесет нюанса сиво“ и изглежда, че връзката им става дори по-секси. Колкото до историята във филма – Ана ще има известни „проблеми“ със шефа си, а Крисчън е преследван от някаква жена... Това общо взето е сюжетът, но ние сме сигурни, че ще гледаш филма предимно заради любовта между Ана и Крисчън.

По кината: 10 февруари

2. Tulip Fever

През XVII век в Амстердам млад художник се влюбва в омъжена жена, след като е нает да нарисува портрет на нея и съпруга й. Дамата на сърцето му е доста по-млада от съпруга си и в крайна сметка се поддава на изпепеляващата страст на младия художник. Филмът може да се похвали с невероятен актьорски състав, сред който ще видим Кристоф Валц, Алиша Викандер, Джуди Денч, Зак Галифианакис и Кара Делевин

По кината:  24 февруари

3. Спасители на плажа

Вероятно малко от вас са чули за това, но да, през тази година излиза игралният филм по наш любим сериал от 90-те. Комедията пародира много от клишираните образи и ситуации в подобни филми и освен това разчита на страхотен и сексапилен актьорски състав – Дуейн Джонсън, Зак Ефрон, Приянка Чопра и Александра Дадарио.

По кината:  12 май

4. Жената чудо

Гал Гадот ще бъде Жената чудо и сме сигурни, че ще бъде брилянтна. Крис Пайн също не й отстъпва по сексапил, ако можем да съдим по трейлъра.

По кината:  23 юни

5. Лигата на справедливостта

Джейсън Момоа ще изиграе Аквамен в един от най-очакваните филми за 2017 г., но той не е единственият секси мъж във филма – ще видим Хенри Кавил като Супермен, Бек Афлек като Батман, Езра Милър като Светкавицата и Рей Фишър като Киборг. А през 2018 г. очакваме и цял филм само за Аквамен... е, нямаме търпение!

По кината:  17 ноември