Всичко, от което се нуждаете, са няколко елементарни промени в ежедневието.

Всяко тяло е с различна форма и размери, но ако сте малко притеснени по отношение на бузките и двойната брадичка, може да вземете нещата в свои ръце.

Вярно е: няма начин да премахнете максимално мазнината, но с тези практични трикове, тялото Ви ще е в най-добрата форма да извае тялото Ви, даже и лицето!

1. Премахнете солта и захарта

Според треньори на известни личности, има лесен начин да промениш тялото си мигновено. Ако приемате голямо количество сол и захар, ще задържите един тон излишна вода. 

Ето го бетонното правило за отстраняване на подуването бързо: приемайте по 1,500 милиграма натрий на ден и намалете захарта до 20 грама. Така тялото ще изхвърли водата по естествен начин. Добавите ли това към режима си ще почувствате мигновена промяна. 

2. Променете кардио тренировката

Ако сте сериозни в това да премахнете изцяло мазнината в тялото си, трябва да увеличите кардио тренировките. 

Според USDA трябва да правите 60-минутни кардио тренировки по 5 пъти на седмица, за да забележите разлика. И вместо тренировка без прекъсвания, опитайте тренировка на интервали, защото е с по-голям изгарящ ефект; след като приключите тренировка, тялото Ви ще изгаря повече калории - допълнителни 200 - след това може да тренирате без интервали.

3. Променете диетата

Може да правите много кардио и силови упражнения, но ако не направите поправка в диетата, няма да видите резултати. Премахнете обработените храни, следвайте изчистени хранителни правила и когато се почувствате сити запомнете какво казва известната треньорка Ана Кайзер: ''оставете вилицата"

4. Пийте много вода

Освен да Ви държи свеж през целия ден и освобождава главоболието, хидратацията може да потисне апетита, да придаде на кожата великолепие и дори да забърза метаболизма. За двоен ефект към детоксикацията, може да добавите лимон и джинджифил. 

5. Лягайте навреме

Спането освежава тялото, поддържа имунната система силна и поддържа баланса на хормоните, така че всичко да върви по план. Спете поне по 7 часа вечер за максимална енергия и потенциално изгаряне на мазнините.