Драма! Драма и пак драма! Животът на тези 5 зодии е пълен с нея.

Драмата може да приема много форми. Тя може да се крие в образа на приятелката ти, която вечно мрънка, че не е станало точно както е искала. Или пък е присъща на колежката, която иска да заграби цялото внимание за себе си и то на всяка цена! Драмата може да е и твой порок, защото искаш всеки разговор да се върти около теб. 

Момичетата, които обичат да драматизирам и превръщат всяка малка случка в достоен финал за сапунен сериал, са навсякъде около нас.

Понякога тези драматични наклонности са обосновани от зодиакалния ни знак. Като цяло зодиите се делят на два типа – кралици на драмата и царици на спокойствието.  За да разбереш към коя категория се причисляваш, чети нататък (и ако си сред кралиците на драмата – не се сърди много):

Рак

Раците не се страхуват от емоциите си, каквито и да са те. Те са много чувствителни личности, но в същото време са упорити и инатливи, което понякога ги кара да се съревновават с околните дори когато състезание няма...

Когато една жена от тази зодия не е в настроение, защото не е получила това, което иска, тя може да драматизира до безкрай. Следват тиради и сълзи, придружени от поведение на истинска принцеса. Най-добре е да я приземиш възможно най-бързо.

Лъв

Ако кралиците на драмата си имаха кралица, то това е представителката на зодия Лъв. Тя обожава да е в центъра на вниманието и има много високи стандарти. Тя е убедена, че винаги трябва да получава само най-доброто.

Лошото е, че има разлика между това да си страстна и отдадена личност и това да преувеличаваш постоянно, а Лъвиците често не я осъзнават.

Когато жените от тази зодия не получат това, което са искали, те стават големи егоисти, държат се надменно и обсебват целия разговор. Независимо колко пъти сте чули една и съща реч, те отново ще ви я повторят, за да се уверите колко несправедливо са се отнесли с тях.

Скорпион

„Страст“ е второто име на Скорпионите, а страстта има много форми. Обикновено момичетата от тази зодия се отнасят с ентусиазъм към живота и секса, но понякога страстта може да се трансформира и в нещо неприятно.

Когато Скорпионите са наранени, те стават много емоционални и дори агресивни. Така че, ако ядосате жена Скорпион, вместо да спорите с нея и да се опитате да вкарате малко разум в ситуацията  – бягайте! Иначе може да отнесете някой шамар... или ботуш!

Стрелец

Ако Скорпионите и Лъвовете са като вулкани, когато се ядосат, то Стрелците остават винаги спокойни, но както се казва – тихите води са най-дълбоки. Жените от тази зодия обикновено са весели и винаги готови за нови приключения, ето защо те не изпадат в униние дори в най-неприятните ситуации. Това не означава, че те не обичат драмата и вътрешно не са разкъсвани от противоречиви емоции.

Когато Стрелците се ядосат, те могат да са доста груби и да кажат нещо, което да те нарани. Или пък да използват ситуацията, за да извлекат полза. Те могат да ти кажат това, което искаш да чуеш, за да получат своето, да те обвинят, за да се почувстваш виновна и длъжна да ходиш по тяхната свирка, или дори да драматизират и преувеличават, за да събудят съчувствието ти. Внимавай, Стрелците са наистина отлични актьори.

Водолей

Водолеите не приличат на хора, които обичат да драматизират. Те винаги са спокойни, дори непукисти. Обаче точно това е проблемът – когато са наранени или засегнати, вместо да бъдат откровени, те се държат така, сякаш изобщо не им пука.

Те не искат да те занимават със себе си, все повтарят, че „всичко е наред“, но по киселата физиономия бързо можеш да познаеш кога лъжат. Ситуацията може да се превърне в истинска мелодрама. Затова бъди търпелива и изслушай приятелката си Водолей, след това ще й олекне, а усмивката й ще бъде съвсем истинска.