Всеки зодиакален знак си има своите силни и слаби страни. Бихме искали да ви посочим кои черти на всеки представител на зодиака най-често дразнят околните.

Овен: Обожава да спори

Овенът е склонен към вербално насилие и доминиране над всеки, който му противоречи. Той е готов да спори по всяко време и навсякъде. Няма значение дали е с член от семейството си, с приятел, с колега или с напълно непознат. Когато се ядоса, представителят на този знак става агресивен и не може да се контролира. Поведението му става припряно и невъздържано и често се стига до абсурдни ситуации.

Телец: Мързелив и праволинеен

Телците са твърдоглави хора, които са супер упорити. Освен това те са доста мързеливи и все имат нужда от някой, който да ги побутва, за да се придвижват напред. Ако до тях няма такъв човек, те са склонни да си стоят на едно място и да не правят никакви усилия или дори опити. Те все очакват другите да ги обгрижват и да се съобразяват с тях.

Близнаци: Непредсказуеми и безотговорни

Хората от този знак непрекъснато си правят някакви планове, а след това ги отменят. Тази пълна липса на зрялост и липсата на отговорност, ги кара да изглеждат като недорасли деца, които са склонни да мамят и да си измислят.

Рак: Чувствителен и несигурен

Ракът винаги се нуждае от някой, който да го подтиква към действие. Непрекъснато се съмнява. Това понякога е доста отегчаващо за близките му. Освен това Ракът е склонен към мрачни настроения, параноя и меланхолия. Отстрани той изглежда потиснат и мнителен.

Лъв: Арогантен и високомерен

Лъвовете си въобразяват, че превъзхождат всички останали по всичко. Те се мислят за невероятни, не търпят никаква критика и често са арогантни. Освен това имат нужда от постоянно внимание, което е доста досадно. Понякога са безочливи и нарцистични и то към най-близките си хора.

Дева: Нервна и педантична

Обича да командва. Девите са перфекционисти, които обичат да критикуват другите. Те за всяко нещо си имат специфичен начин на правене и смятат, че другите трябва да се съобразят с него. Всичко това, в комбинация с тяхната склонност да се изнервят лесно, може да бъде безкрайно дразнещо за околните.

Везни: Колебливи и склонни да се подмазват

Везните са неуверени и не могат да вземат решения. Нямат собствено мнение. Те рядко са готови да кажат истината в очите на човек. Гледат да не обидят или засегнат някого и са склонни да се подмазват и да ласкаят другите с тривиални комплименти.

Скорпион: Взискателен и манипулативен  

Хората от този знак може да ви изглеждат слаби, раними и дори безвредни на пръв поглед, но това е само фасада. Скорпионите винаги играят по своите собствени правила, ловко манипулират и контролират останалите.

Стрелец: Повърхностен и твърдоглав

Той е склонен да задоволява всяка своя прищявка без да се съобрази с близките си и не приема „не“ за отговор. Ако ще се забавлява го прави чак до сутринта, а ако иска да купи автомобил – взема най-скъпия. Освен това е голям инат и е склонен да се държи грубо, когато другите не са съгласни с неговата теза.

Козирог: Самодоволен и уверен

Въпреки че Козирозите могат да бъдат срамежливи и сдържани, те ще използват всяка една възможност, за да ви демонстрират, че сте под тяхното ниво. Те са безмилостни към другите, самодоволни са и са доста егоцентрични. Склонни са да критикуват хората дори само с високомерен поглед.

Водолей: Неискрен и ексцентричен

Тези хора са склонни да се правят на това, което не са, което е доста дразнещ навик. Те могат да играят роли цял живот, в желанието си да изглеждат нестандартни, различни и ексцентрични. Това често е уморително за близките им. Освен това Водолеят е склонен да маниерничи и понякога става смешен в очите на околните.

Риби: Отнесени и неточни

Рибите нямат понятие за точно време и в крайна сметка все карат другите да ги чакат, което е много неприятно. Те винаги изглеждат полузаспали, защото все са изгубени в своя собствен свят от мечти. Витаещи в облаците, те просто не искат да приемат реалността, което също е доста негативна личностна черта, характерна за тяхната зодия.

Несъмнено всички ние сме хора и имаме слабости и недостатъци. А вие съгласни ли сте с този хороскоп?