До началото на Нова година остават броени седмици, а звездите вече са начертали основните маршрути за всеки от нас. През 2022 г. основният фокус в света ще падне върху финансите, здравето и доверието. Емоционалната сфера на живота ще изисква от всички ни специално внимание, защото засяга не само настроението и отношението, но и имунната ни система. Ето защо хората, които избират здрави отношения за себе си, значително увеличават шансовете си за щастлив живот по този начин. Въпреки това, всеки, който може да се откъсне и да се запази от токсичната среда, която го заобикаля, ще получи щедър подарък от Вселената!

Благодарение на навлизането на планетата на късмета и богатството Юпитер в знака на Риби, много от нас не само ще срещнат любовта, но и ще могат да нулират отношенията с дългогодишните си партньори и да се насладят на прекрасни мигове. Представяме ви кои са 5-те знака от зодиака, които не само ще имат огромни шансове да срещнат ЛЮБОВТА, но и е съвсем възможно да встъпят в брак през следвашата 2022-ра година.

Телец

Подобно на Скорпионите, Телецът през 2022 г. ще има за задача да взима сериозни и фундаментални решения по въпроси от живота си. Мъжете Телци ще преразгледат отношенията си с партньора и най-вероятно ще решат най-накрая да поемат отговорност и да изградят семейство. Да, този земен знак наистина взема решения много бавно, но ако иска нещо с цялото си сърце, то няма сила, която да не му позволи да си вземе своето. Същото важи и за дамите, представителки на тази пламена зодия. Що се отнася до тях, повечето от дамите Телци ще се оженят за онези мъже, с които са заедно от дълго време. Не се тревожете излишно, ако решението дойде моментно и дори леко прибързано. Все пак планетата Уран е в знака на Телец, което стимулира Телците бързо да намерят своята сродна душа и да искат да изживеят живота си именно с този човек едва на втория ден от запознанството. Внимавайте и мислете добре, а звездите обещават да не останете разочаровани, дори напротив - да се насладите на любовта до края на дните си.

Близнаци

Новата година ще бъде най-очарователна за представителите на този знак, защото Юпитер, планетата на късмета и богатството, влиза във вашия статусен сектор. Това, мили Близнаци, означава, че можете да срещнете човек, който не само ще ви донесе финансов просперитет, но и ще ви помогне да реализирате свой отдавна замислен проект. Ако сте мечтали за съпруг, който не само да ви обича, но и да ви бъде опора и помощ в професията ви, през 2022 г. ще срещнете именно Него. Погледнете по-отблизо по-големите мъже около себе си – бъдещата ви половинка може да е сред тях.

 

Дева

Повечето Деви г. имат реален шанс да срещнат любовта си и дори да се оженят през 2022 г.. И всичко това е, благодарение на Юпитер, който ще бъде в брачния сектор почти през цялата 2022 година. Но, скъпи Деви, бъдете внимателни към онези познанства, които ще започнете през март следващата година. Най-вероятно ще срещнете не просто мъжа на мечтите си, а човек, който е много успешен и проспериращ във всеки смисъл. Той ще бъде ваш верен партньор, учител и дори талисман за късмет. С негова помощ най-смелите ви мечти ще се сдобият с огромен успех. Вие не само ще срещнете любовта си, а щастието ще бъде ваш верен спътник.

Скорпион

През 2022 г. ще се случат кармични затъмнения в знаците Скорпион и Телец, което означава, че представителите на тези знаци ще имат всички шансове да срещнат любовта си. Представителите на зодия Скорпион ще могат да предефинират връзката си като двойка и най-вероятно ще работят доста усилено върху нея. 2022 г. ще принуди представителите на този знак да бъдат по-малко егоистични, като обръщат повече внимание на сферата на чувствата. Освен това, мили скорпиони, ще имат всички шансове да се върнете към старите си връзки, които, обещаваме, ще ви направят в пъти по-щастливи. Най-добрите и подходящи месеци за брак са април и май, а също и октомври и ноември 2022 г., имайте го предвид. 

Риби

2022 година ще бъде най-очарователната година в живота на всяка Риба, защото за първи път от 12 години Юпитер, планетата на късмета и богатството, ще влезе в този знак. Риби, не само е много вероятно да се ожените, но и да намерите връзката, за която сте мечтали винаги. Тя ще бъде красив приказен роман, подобен на историята на принцесите на Дисни. Юпитер ще „включи“ своята магия от 30 декември 2021 г., когато влиза във вашия знак за следващите 12 месеца. Затова не забравяйте да си пожелаете нещо наистина специално и то определено ще се сбъдне.