Някои се влюбват често, други по-рядко, но кои са зодиите, които са склонни най-често да избират грешния партньор?

Овен

Тази смела, силна, дръзка зодия просто обожава партньори, които са извън нейния обсег. Такива момичета не разбират намеци и полунамеци, не виждат стоп сигнали и са готови на всичко, за да получат това, което (или когото) искат. Овните просто са сигурни, че ако един човек не е влюбен в тях сега, той със сигурност ще се влюби, когато разбере колко са специални. Понякога това се случва, така че не се отчайвайте, но ако е възможно, оставете момчето да ви спечели, а не обратното.

Скорпион

Скорпионите имат толкова високо самочувствие, че никога не би им хрумнало, че някой не ги харесва. И още повече, че някой няма да писне от възторг, когато разбере, че Скорпионът се е влюбил в него (да, момчетата също трябва енергично да изразяват радостта си от това). Тази зодия не обича отказите, затова опитва отново и отново, но щом разбере, че няма шанс, зачерква човека от живота си.

Стрелец

Стрелците са безнадеждни романтици от старата школа, така че често се влюбват много дълбоко и за много дълго време. Стрелците първо се влюбват, след това изграждат цяла вселена в главите си, в която са заедно с любимия човек, и след това страдат, когато всичко се срине. Ако сте Стрелец, опитайте се да гледате по-реалистично на нещата и ще има по-малко разочарования.

Риби

Любовта е много важна за Рибите - те не могат да живеят дори пет минути, без да се влюбят в някого. За да не се чувстват самотни, представителите на тази зодия търсят любовта навсякъде. И най-често – на грешните места. Ако искате най-накрая да започнете сериозен роман, потърсете добър човек и не го плашете с вашата свръхчувствителност, поне през първия месец.

Телец

Телците са свикнали винаги да получават това, което искат. Но след като го получат, те искат нещо друго. Изискванията им никога не изчезват, никога не им стигат – винаги има нещо непостижимо, което трябва да бъде превзето.