В последните дни на юни конфигурациите на планетите ще бъдат такива, че водещи позиции ще заемат Меркурий и Венера, аспектите с които ще определят тенденциите за почти цялата текуща седмица.
Тригонът на Меркурий и Сатурн в началото на седмицата ще оптимизира работните процеси, ще ви помогне бързо да придобиете необходимите знания или умения, а също така ще помогне за решаване на кариерни въпроси. Важни характеристики на този транзит са прецизност на мисленето, реализъм и отлично бизнес планиране. Близнаци, Дева и Водолей ще успеят да подобрят позициите си в бизнеса, да постигнат непрекъсната работа и да подпишат важни и изгодни договори. За Козирозите и Телците благоприятно ще бъде общуването с влиятелни хора и посещенията при държавни служители. Можете също така да получите много добри съвети от възрастни хора. Раците и Рибите ще успеят да се реализират в обществената сфера, например чрез лекции, преподаване или социална работа. Овен, Лъв и Стрелец ще бъдат склонни към самодисциплина, което ще помогне за постигането на много текущи цели. Скорпионите ще се съсредоточат върху дългогодишни проблеми и много бързо ще намерят оптималното решение.
Следващият квадрат на Меркурий и Хирон ще доведе до високо ниво на конфликт и претенции към света сред слабите индивиди, а сред силните индивиди ще се превърне в ресурс, който може да доведе до просперитет. През този период Близнаци, Дева и Стрелец трудно ще понасят самотата, ще бъдат разговорливи и инициативни в завързването на запознанства. През този период Овенът и Лъвът са с повишен риск от нараняване, а Ракът и Рибите с повишен риск от автомобилни катастрофи. Трудности в общуването с по-млади роднини са вероятни за Раците и Козирозите.
Хармоничният секстил на Марс и Венера в събота ще благоприятства връзките – както съществуващите, така и наскоро започналите. Везни, Телец и Риби ще бъдат чувствителни към желанията на другите хора и ще се стремят да доставят радост на другите, което ще провокира положителни емоции и действия в отговор. Девите и Козирозите ще се радват да посещават социални събития и просто да се наслаждават на самия процес на живот. Овните и Скорпионите ще започнат да получават финансови резултати от дейността си, както и подаръци и материални активи от близки. Лъвовете и Стрелците ще се потопят в творческите процеси, а Близнаците и Водолеите ще могат да завържат нови приятелства и полезни връзки.
Седмицата ще завърши със секстила на Меркурий и Уран , което ще позволи на много представители на Зодиака да демонстрират своите таланти, да спечелят популярност и слава. Върхът ще включва технически и научни работници, както и IT специалисти. Козирозите и Водолеите ще бъдат непринудени, а спонтанните пътувания ще им доставят много удоволствие и ярки впечатления. Скорпионите успешно ще решават професионални проблеми, а получените прозрения ще помогнат за подобряване на финансовия компонент на живота им. Девите и Близнаците могат да получат необичайни прозрения за своите партньори или любими хора, което ще помогне за подобряване на отношенията. Представителите на Овен, Лъв и Стрелец ще бъдат отворени за промени, които неизбежно ще дойдат в много близко бъдеще. Телец, Везни и Риби могат да получат интересни предложения за работа или смяна на местоживеене, а типичните Раци ще проявят необичаен интерес към езотериката или окултизма.
Вижте в галерията какво още ви очаква през последната седмица на юни според зодиакалния ви знак.