Вината не е 100% ваша, вашата зодия носи голяма отговорност, че понякога губите самочувствието си, съмнявате се в способностите си.

ОВЕН

Като цяло сте състезателни в живота си, така че когато не получите възхищението и признателността, които очаквате от хората около вас, се чувствате сякаш сте се провалили. Дори успехите, не ги празнувате както трябва, но се натискате за по-добри резултати.

ТЕЛЕЦ

Страхувате се и треперите от промените. Въпросът е, че трябва да осъзнаете, че някои промени в живота ни са направени за добро и за да ни помогнат да продължим напред. Понякога не харесвате себе си, нито това, което виждате в огледалото, но настоявате за същата прическа, същите дрехи и същите навици. Ако не се промените, нищо няма да се подобри.

БЛИЗНАЦИ

Постоянно се чудите дали сте взели правилното решение, дали нещата наистина стоят така и т.н., в резултат на което всяка минута променяте мнението си и подлудявате себе си и другите. Вие сте умен човек. Всичко, от което се нуждаете, е да стъпите на краката си и да не прекалявате с анализирането на ситуациите.

РАК

Вие давате твърде много власт и авторитет на другите, които разбира се те използват над вас. Когато се карате с някого, си мислите, че всичко е ваш провал. Другите ще продължат да ви обичат. Опитайте се да обичате и себе си малко повече.

ЛЪВ

Твърде много ви пука за мнението на хората и какво казват другите за вас. Изглеждате уверени отвън, но вътрешно сте толкова несигурни и имате нужда от хора около вас, които да ви потвърждават и възнаграждават. Вярвайте в себе си и всичко останало ще дойде по-лесно. 

ДЕВА

Критикувате всички и всичко. И разбира се първият човек, в който се съмнявате, сте вие ​​самите. Трябва да разберете, че само Бог е съвършен и непогрешим. Хората се раждат „с недостатъци“ и ние просто се опитваме да минимизираме грешките си. Приемете се такива каквито сте и продължете напред!

ВЕЗНИ

Вашата увереност и самочувствие не трябва да се основават на това кой е около вас. Вие сте добър и това е достатъчно и дори да имате само няколко приятели, пак сте уникален човек.

СКОРПИОН

Имате склонност да се смесвате като цяло с хора, които не са толкова добри за вас, които през повечето време не се отнасят правилно с вас и са токсични. Тези приятели ви манипулират и се опитват да ви накарат да мислите, че не сте достоен и че не сте достатъчно добър. 

СТРЕЛЕЦ

Склонни сте да обръщате внимание само на един човек и дори на някой, който не ви цени и дори не ви харесва. Бихте направили всичко, за да промените мнението му, но това е грешно. Бъдете себе си и някой ще ви обикне имено заради това.

КОЗИРОГ

Винаги поемате повече задължения и отговорности, отколкото можете да понесете. Постоянно се надявате на високи резултати и успех. Не вдигайте летвата прекалено високо и приемайте всичко, което животът ви поднася.

ВОДОЛЕЙ

Когато направите грешка или се провалите в нещо, вие реагирате прекалено и адис лошо на моменти. Вие сте чувствителни и не можете просто да забравите подобен провал и неуспех. Но все пак не забравяйте, че светът не свършва само с едно препядствие. Продължавайте напред!

РИБИ

Оставяте хората да се възползват от вас и вместо да им се ядосвате, когато го правят отново и отново, се самообвинявате. Лесно се доверявате на хора, на които не трябва, понякога сте прекалено мил и това е лошо за вас. Спрете да се самообвинявайте и гледайте по-ведро на живота.