Шоубизнесът е пълен с блясък и... лъжи. Нищо не е такова, каквото изглежда, а скандалите днес вече дори не ни изненадват. И все пак е любопитно, че някои звезди постоянно лъжат за едно и също нещо. Някои от тези лъжи са дребни бели лъжи, а други са сериозни провинения. Но независимо колко дълго са изричали една и съща лъжа и колко им се иска да е истина, накрая тези звезди бяха разкрити и истината лъсна наяве.

Днес ви представяме 7 известни личности и техните лъжи, които обичат да повтарят отново и отново.

1. Дженифър Лопес и нейната възраст

Суперзвездата дълго време лъжеше, че е родена през 1970 г., но по-късно се разбра, че всъщност годината ѝ на раждане е 1969 г. През 1999 г. Дженифър Лопес е арестувана, заедно с Пи Диди, във връзка с престрелка в нощен клуб. Певицата няма нищо общо с престъплението, така че набързо е оневинена и пусната от участъка, но данните ѝ са записани. По-късно те изтичат в онлайн пространството и се разбира, че Дженифър лъже за възрастта.

Тази лъжа изобщо не ни шокира, а по-скоро ни изненадва фактът, че Дженифър е излъгала само за 1 година, която не е от такова значение. Поне да беше излъгала за 5-6 години...А и сега, когато Дженифър е почти на 50 г., все още изглежда на 30 и няколко, така че не е необходимо да лъже.

2. Терънс Хауърд  и образованието му

Доста хора лъжат за постиженията си, но звездата от сериала „Империя“ отива доста далеч в лъжите си. Някога Терънс Хауърд е учил в специалността „Химично инженерство“ в Университета на Южна Каролина. Бил е студент една година и после е напуснал, за да се посвети на актьорството. Само че не така си представя нещата Терънс. В интервю за популярния водещ Джими Кимел Терънс казва, че наскоро е завършил своя докторат по химично инженерство и е вече доктор. Проблемът е, че този университет не дава докторски степени в тази специалност.

Истината е, че Терънс Хауърд веднъж произнася реч пред дипломиращите се студенти и е обявен за почетен доктор (Doctor of Humane Letters), но тази титла е само символична.

Защо Терънс е излъгал? Може би причината е в бизнеса с диаманти на актьора. Чрез такава значима титла той е искал да си придаде повече важност, но в същото време актьорът не е лъже особено умело, тъй като бърка елементарни понятия, докато обяснява начинанията си с диамантите.

3. Шаная Туейн и нейният произход

Още в началото на своята кариера канадската певица Шаная Туейн заявява, че се гордее със своя индиански произход. С времето обаче става ясно, че Шаная изобщо няма индианска кръв.

Истинското име на Шаная е Ейлийн Едуардс, а биологичният ѝ баща е Кларънс Едуардс. Той и майка ѝ се развеждат, когато Шаная е още малка. По-късно майка ѝ се омъжва за Джери Туейн, който е индианец от голямата племенна общност оджибуа. Джери е осиновил Шаная и останалите деца в семейството и ги е отгледал, затова и Шаная го възприема като свой баща. Певицата твърди, че Кларънс Едуардс никога нищо не е направил за нея, така че не може да ѝ е баща.

След като Шаная е осиновена от Джери, тя има право да се регистрира като индианка в Канада и по документи е наполовина индианка, въпреки че няма и капчица от тази кръв.

Е, биологичният ѝ баща може да не е направил много за нея, но затова пък решава да я издаде пред медиите и да разкрие истината за произхода ѝ.

4. Бионсе и това кой пише текстовете ѝ

Несъмнено Бионсе е една от най-големите певици на нашето време, затова не е нужно да преувеличава постиженията и уменията си, но очевидно го прави.

Бионсе постоянно обяснява как сама пише песните си, а всъщност зад нея стои огромен екип от композитори и текстописци. Този неин навик не е от днес, още докато е вгрупата Destiny's Child, Бионсе често си приписва заслугите за песни, които тя не е написала. Въпреки че популярни изпълнители, които са писали песни за Бионсе, са разкрили навика ѝ да преувеличава своите заслуги, певицата продължава да лъже.

5. Тейлър Суифт и историята с Кание Уест

Враждата между Тейлър Суифт и Кание Уест продължи доста дълго време и сякаш никога нямаше да свърши. Нещата станаха още по-заплетени, когато Тейлър обяви, че не е знаела, че Кание ще използва името ѝ в песента „Известна“ (Famous), в която Кание рапира „Аз и Тейлър може пак да правим секс. Защо? Защото аз направих тази кучка известна“. Тейлър твърди, че не е знаела за скандалния текст, а Кание просто я бил помолил да промотира песента. Естествено, екипът на Тейлър подкрепи думите ѝ.

След това Ким Кардашиян пусна разговор, в който се чува, че Тейлър одобрява песента на Кание и няма нищо против да използва името ѝ. След като лъжата стана явна, репутацията на Тейлър доста пострада и на това е посветен новият ѝ албум „Репутация“. На нас цялата история ни се струва като скалъпена пиар кампания.

6. Майли и Лиъм и тяхната връзка

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт постоянно се събират и разделят, откакто се запознаха преди 9 години на снимачната площадка на „Последна песен“. Напоследък отново са заедно и уж нещата са сериозни. Въпреки че са се сгодявали два пъти, Майли и Лиъм така и не са стигнали до олтара.

Въпреки това Лиъм понякога нарича Майли „моята съпруга“, а в няколко интервюта Майли също го обявява за неин съпруг. По време на тези почти 10 години връзка двойката няколко пъти е лъгала, че е минала под венчилото. Например през 2013 г. Майли казва, че двамата са се оженили тайно. По-късно се разбира, че това е било лъжа. През 2017 г. също се появява новината, че двамата най-накрая са сключили брак, но отново се оказва, че някой е пуснал фалшив слух. Кой знае дали някога ще се стигне до истинска сватба.