Ето как да разберете дали си струва да градите бъдеще с човека до себе си. Дали си струва да му посвещавате времето и мечтите си.

1. Мъжът до теб демонстрира интерес към нещата, с които се занимаваш.

Ако се интересува само от собствените си занимания, нещо не е наред. Когато си с правилния мъж обаче, си даваш сметка, че той умее да поддържа баланс между собствените си занимания и вниманието, което отделя на твоите.

2. Мъжът до теб уважава твоите граници

Ако не зачита нуждата ти понякога да оставаш сама, значи се опитва да те контролира. Когато си с правилния мъж, усещаш доверието и подкрепата му. Този мъж няма нищо против да се усамотяваш, защото е наясно, че човек най-добре презарежда батериите си, когато остане насаме със себе си.

3. Мъжът до теб умее да те кара да се смееш

Ако не умее да се смее, ако не умее да те разсмива, рискуваш живота ти да бъде еднообразен и сив. Когато си с правилния мъж обаче, усмивката не слиза от лицето ти. Той те провокира да се смееш, да се държиш детински, да се освобождаваш и да се радваш на живота.

4. Мъжът до теб знае как да е самостоятелен

Ако непрекъснато ти показва, че в нищо не може да се справи без теб, замисли се така ли е наистина или отново се опитва да те манипулира. Когато си с правилния мъж, той се старае да не те натоварва с проблеми, които може сам да реши. Опитва се той да е твоята опора, а не само ти да си неговата.

5. Мъжът до теб умее да разрешава ежедневните проблеми

Ако винаги ти си тази, която трябва да поема нещата в своите ръце, значи във връзката ви няма баланс. Двойките се сблъскват с проблеми ежедневно. Когато си с правилния мъж, ти знаеш, че можеш да разчиташ на него, защото не се опитва да ти прехвърли отговорността за всичко, а се държи като твой истински партньор.

6. Мъжът до теб има позитивно и оптимистично отношение към живота

Ако вечно се оплаква от всичко и всички, има голяма опасност да те зарази с негативизма си. Когато си с правилния мъж, всичко ти се струва възможно. Той насърчава и себе си, и теб. Помага ти да видиш хубавото във всяка ситуaция. Помага ти да бъдеш оптимист.

Автор: Неизвестен