Номер 10 е едно от най-приятните чувства на света.

1. От нервна и притеснена, започваш да се чувстваш комфортно около човека. Вече не си смутена, а идеята да го целунеш не те плаши.

2. Когато се разделите след среща, не се притесняваш кога ще ти пише отново. Няма проблем, когато пише, тогава.

3. Всички останали хора, които си харесвала, сега ти се струват маловажни.

4. Разговорите ви са истински разговори, а не флиртаджийски игри в стил "Не съм отчаян/а, честно!" Отговаряш, когато можеш на съобщението, а не изчакваш определен период от време.

5. Достатъчно ти е просто да отидеш в парка с него, вместо да планирате грандиозна среща. Когато си с правилния човек и ходенето до магазина може да бъде романтично.

6. Не си бръснеш краката всеки ден, за да не се окаже, че случайно ще те види с наболи косъмчета. Не те е страх, че това може да го отблъсне, защото все пак ти си човешко същество.

7. Когато преспиваш у тях, не се притесняваш да си измиеш зъбите и да отидеш до тоалетна. Най-накрая ти е комфортно.

8. Не си мечтаеш да целунеш всяко сексапилно същество, с което се разминеш на улицата. Вече си имаш собствено.

9. Ако ти се обади по телефона, няма да изпаднеш в паника и да се преместиш в чужбина. В наши дни обажданията са нещо сериозно.

10. Когато не ти отговоря няколко часа, не започваш да си мислиш, че те мрази. Вече не те е страх, че забавените отговори са признак на липса на интерес.

11. Внимаваш да не кажеш нещо откачено като "Харесвам те", когато сте насаме и е тихо.

12. Не изпадаш в паника, когато обмисляш да го поканиш на някакво събитие, което е чак след месец.

13. Не се притесняваш дали те харесва, а дали те харесва, колкото и ти него. Да, няма съмнение, че симпатиите са взаимни, но все пак искаш да знаеш колко е това "харесвам те". 

14. Анализираш всяко негово изречение, за да доловиш евентуален намек за сериозна връзка.

15. Не се притесняваш, че изпращането на три последователни съобщения ще те накара да изглеждаш като вманиачена в неговите очи.