Ето как да проверите дали той има проблем с това да се обвърже.

1. Никога не споменава бившите си. Освен ако не сте още в училище и той не е много срамежлив и интровертен, би било нормално да е имал някоя друга бивша приятелка. Да, няма да е добре да ги споменава често, но ако изобщо не е казвал нищо за тях, си е подозрително.

2. Признава си "че не е по връзките". Това не подлежи на коментар. Щом си го казва в прав текст, вероятно е така.

3. Пътува много. Може би прекалено. Живее по такъв начин, че трудно бихте могли да се впишете в живота му.

4. Избягва да прави неща, които могат да се сметнат като типична среща. Не обича да ходите на вечеря, а предпочита да поръчвате за вкъщи. Не обича да ходи на кино и рядко можете да го видите преди 19 часа вечерта.

5. Няма близки приятели. Не говори за социалния си живот. Не е ясно дали защото иска да го крие или защото няма такъв.

6. Избягва всички важни моменти за една връзка. Не иска да се запознае с родителите ви и приятелите ви. Не си оставя четка за зъби у вас и никога не идва да ви види на работното ви място.

7. Избягва да преспива у вас. Измъква се преди да сте се събудили на сутринта, много преди да предложите да отидете да закусите някъде заедно.

8. Понякога не се чувате с дни. Може пет дена да сте заедно, а след това цели три да не ви потърси. След това се държи сякаш нищо не се е случило.

9. Държи се мило, когато сте заедно и дистанцирано, когато не сте. Постоянно ви изпраща смесени сигнали.

10. Не ви води по купони и сватби. От време на време споменава, че ще ходи някъде, но никога не ви кани, а отива сам.

11. Смее се, когато кажете, че искате нещата да бъдат по-сериозни. Отново ви напомня, че не е човек, който си пада по връзките.

12 Обича секса. Всички обичаме секса, но него изглежда не го интересува нищо друго. Ако всички тези показатели са налице, а вие се надявате на нещо по-сериозно... недейте.