За някои хора да излизаш с писател/поет може да не е добра идея. Масово мнение е , че хората на изкуството са с твърде различно мислене и е прекалено трудно да се води разговор с тях. Но истината е, че да бъдеш с писател може да бъде вълнуващо преживяване, от което трябва да опиташ поне веднъж в живота си, защото той може да те пренесе „на друг свят“.

Когато си с него, можеш да отидеш навсякъде и да изпиташ всичко. Той ще ти позволи да разгърнеш любопитството и желанието си за нови преживявания. Следователно, никога няма да се отегчиш.

Именно затова ти представяме 6 вълнуващи причини да излизаш с мъж на изкуството:

1. Писателят вижда положителните ти черти

Той вече познава човешките емоции и разбира поведението ти и точно затова можеш да бъдеш истинска пред него, без да се притесняваш какво ще си помисли. Той е чувствителен, така че да излизаш с писател е от полза. Готов е да те изслуша, когато имаш проблеми, защото знае колко болка може да изпиташ, когато хората пренебрегнат емоциите ти. Можеш да бъдеш тотално искрена с него. Ще му хареса много, ако ти водиш в разговорите ви и ще ти позволява да говориш. А когато говориш, ще те слуша съсредоточено и ще анализира какъв човек си. Ако намери вдъхновение в теб, може някой ден да си един от главните герои в негова книга.

2. Той е романтичен

Писателят ще те кара да се чувстваш обичана и обгрижвана по начин, по който заслужаваш. Той ще ти покаже каква всъщност трябва да бъде любовта.

3. Поетът е динамичен и с изключително нестандартно мислене

Той обича всичко да бъде естетически привлекателно, мисли „извън кутията“ и разбива всяка представа за реалността. Ще те тласка да опиташ от всичко. Знае, че преживяванията са важни за теб, така че ще ти помогне да постигнеш всички неща, за които мечтаеш. Мъжът писател ще те вдъхнови да промениш начина, по който мислиш и действаш.

4. Той е роден оратор, така че никога няма да ти е скучно

Писателите обикновено обичат да споделят истории. Няма да бъдеш отегчена и за секунда, когато твоят артист разказва нещо, тъй като ще го направи с много страст. Сякаш си на кино! Той обича да говори, но ще ти позволява да изкажеш мнението си. Винаги разказва всичко на висок глас и с много ентусиазъм, но когато ти решиш да споделиш с него, ще те слуша съсредоточено и тихо и ще запомни всеки малък детайл с учудваща лекота. Той оценява мнение ти, защото вярва, че всеки човек има да каже нещо, с което да допринесе за доброто настроение. И вярвай ми, ще получиш нужното внимание по време на разговор, особено ако покажеш силни емоции. Имаш право да плачеш, да се смееш и да се ядосваш, когато му разказваш как е минал денят ти. А това определено е добре.

5. Мъжът писател е изключително тактичен

Освен въображението му, думите са другият двигател на душата на писателя. Той знае кога трябва да наблегне на позитивните емоции и знае какво искаш да чуеш и ще ти го каже по най-омайния начин. Той е наясно колко могъщи са думите и как те могат да повишат или унищожат самочувствието на човек. Когато говори, подбира много внимателно думите си. Мъжът поет е изключително добър оратор и смята, че всеки човек заслужава да чуе мотивиращи думи.

6. Той е изключително обаятелен

Когато се запознаеш с писател, първото нещо, което може да забележиш е тембърът на гласа му. По-голямата част от времето той ще говори меко. Когато слушаш внимателно гласа му, звучи като че ли слушаш приспивна песен. Сякаш може да усетиш добрината му да прониква през цялото ти тяло. Има нещо в гласа му, което пленява.

Има много причини, поради които трябва да се запознаеш и да излизаш с писател. Просто действай!

Когато си с човек на изкуството, отиди в музей и библиотека, помоли го да гледате филм и после да го обсъдите.

Накрая, го погледни в очите и потъни в тяхната красота.