Трудно е да си го признаем, така е. Особено когато сме вложили време, чувства и усилия в това да изградим връзка с човека до себе си. Но когато не се получава... просто не се получава. И колкото по-рано го признаете пред самите себе си, толкова по-малко болка ще изпитате. Толкова по-малко време ще загубите. И толкова по-бързо ще се възстановите, за да потърсите Любовта другаде.

Ето кои 6 неща показват, че помежду ви няма истинска връзка:

1. Не можете да комуникирате.

Помежду ви няма истински диалог. Сякаш говорите на различни езици. Ако не можеш да говориш с човека до себе си, ако не можеш да разчиташ на това, че ще те чуе, че ще те разбере, какво търсиш при него?

2. Не създавате незабравими спомени.

Ако не прекарвате време заедно, създавайки безценни спомени, ако не изживявате пълноценно времето, през което сте заедно... по-добре е да не бъдете заедно.

3. Чувствате се напрегнати и несигурни.

Напрежението идва от това, че не усещате истинска подкрепа от човека срещу себе си. Че не усещате истинска връзка. Затова ходите на пръсти – страхувате се да не счупите крехката връзка помежду ви. Но такава връзка всъщност няма...

4. Споровете ви са безкрайни.

Не намирате компромист (или най-малкото не го намирате за дълго), просто защото сте твърде различни. Вярно е, че понякога ни привлича този, който е наша противоположност, но тук говорим за връзка, а не само за привличане...

5. Компенсирате всичко липсващо помежду ви със секс.

Да, така е. Страстта помежду ви е неувяхваща. Просто защото това е единственото, което ви свързва. Осезаемо. И реално. Но това, за съжаление, не значи, че и връзката ви е такава.

6. Не усещате, че емоциите ви са ценени.

Когато другият не зачита мнението ви, когато не се съобразява с начина, по който се чувствате, тогава е повече от ясно. Вие може и да искате връзка с него, но той с вас – не. Не и такава, каквато заслужавате.

Не се колебайте повече. Не отлагайте. Вземете живота в ръцете си. Не забравяйте, че никой няма да ви върне изгубеното време. Затова, ценете го и го живейте. Истински. С истински човек до себе си. С истинска връзка.

Автори: A & Z