Всички искаме да срещнем любовта, но докато я търсим, се случва да попаднем на неподходящи мъже. Има лесен начин да разберем дали някой от тях е за нас, или е по-добре да продължим гордо напред с усмивка. Днес съобщенията са най-разпространената комуникация и затова трябва да знаем кога трябва да спрем да общуваме с потециалния г-н Единствен.

Събрали сме 6 знака, по които да разбереш, че не бива да му пишеш повече:

1. Когато му пишеш, краят не е щастлив

Ти плачеш, ядосана си или разочарована. Няма смисъл да преследваш човек, който не отговаря на очакванията ти. Вместо да му пишеш, си помисли за това как образът в главата ти не отговаря на реалния му. Ако той продължава да се държи по същия начин, не си заслужава.

2. Той никога не ти отговаря веднага

Може би той е на работа или има много ангажименти. Ако не ти отговаря с дни, не му пиши повече. Той щеше да комуникира с теб, ако искаше. Щом не си негов приоритет, не губи времето си в търсене на внимание.

3. Не умее да поддържа разговора

На дългите ти съобщения той отговаря с една дума или ти праща емотикони. Опитвала си да продължаваш разговора, но той го прави само по-трудно. Да, има хора, които не умеят да комуникират със съобщения, но ако той не е такъв, е време да се откажеш. Не си заслужава да чакаш човек, който не се интересува от теб.

4. Единственото, за което иска да си говорите, е секс

Както и да е започнал разговора ви, той винаги отива в една и съща посока. Това означава, че е по-заинтересован от тялото ти, отколкото от вашите взаимоотношения. Всички комплименти са ласкателни, но може би са само с една цел – да спи с теб.

5. Публикува често в социалните мрежи, но не ти отговаря

Не се моли за вниманието му. Със сигурност има много други хора, които ще те забележат и ще отделят време за теб.

6. Писането с него не ти е приятно

Ако преосмисляш всичко, което му пишеш, защото не си себе си, се откажи. Нормално е да си нервна около момчето, по което си падаш, но трябва да имаш пеперуди в корема си, а не да се чувстваш некомфортно.