Чудите ли се дали той е за вас, или не? Съмнявате ли се в любовта му? Не бива, защото има знаци, които ще ви покажат дали той е за вас, или не.

Искаме да ги споделим с вас.

1. Той не се отнася добре с вас

Не бива да оставате с някого с надеждата, че даденият човек ще промени поведението си с надеждата, че ще се издигне до вашите очаквания, с надеждата, че няма да постъпи подобно на начина, по който са се държали всички преди него. Ако вашата половинка не се отнася правилно с вас, тогава трябва да си тръгнете, защото бъдещето с него няма да е толкова различно и от настоящето с него. Той няма магическа пръчка, за да се превърне в различен човек, ако проявите нужното търпение и останете достатъчно дълго с него. Даването на един или два шанса може да има смисъл - но даването на три или четири или дори десет/двадесет е само прекият път към разбиване на сърцето ви. Затова бъдете разумни!

2. Имате драстично различни визии за бъдещето

Искате толкова различни неща, че компромисът просто не е възможен. Без значение каквото и да решите, един от вас ще се окаже нещастен. Един от вас в крайна сметка ще се разочарова от другия рано или късно. И това не е риск, който искате да поемете, дори и да става дума за любов. Това може да е трудно за разбиране, скъпи дами, но трябва да знаете, че някои хората, които се обичат, не са предназначени да бъдат един с друг. Някои хора, колкото и да се обичат, трябва да се пуснат, за да могат и двамата да продължат живота си и да открият правилния за тях човек. Понякога, когато има подобни пречки, които определено не са за пренебрегване, колкото и силна да е любовта, в даден момент се изчерпва и бавно отшумява. 

3. Дори не говорите за бъдещето

Не сте обсъждали накъде е насочена връзката ви. Не сте се разбрали къде да живеете или колко деца искате, дали бракът е следващата ви обща стъпка, дали е нещо, което и двамата искате изобщо. Не сте изгладили никакви подробности помежду си, защото сте фокусирани само върху това да живеете за момента. Макар да се наслаждавате сега, може да е приятно известно време. Ако планирате да останете заедно, трябва да сте сигурни, че сте на една и съща вълна. Трябва да проведете сериозни разговори, за да сте сигурни, че мислите за общо бъдеще. Истината е, че ако никой от двамата не мисли за утрешния ден, може би това е пътят към бавната раздяла с вашата половинка.

4. Връзката ви не е пораснала, както и вие двамата

След година няма да бъдете същия този човек. Хората се променят - и отношенията помежду ви също трябва да се развиват, трябва да се променят. Трябва да се учите заедно. Трябва да се развивате заедно. Ако все още водите същите битки, както в началото на връзката си, нещо не е наред. Вече трябваше да сте преминали този етап от вашата връзка.

5. Връзката НЕ ви носи щастие

Невинаги ще усещате онези пеперуди в стомаха, особено когато става въпрос за дългосрочна връзка. Невинаги ще се чувствате, че все едно след малко ще полетите из облаците. Вашият човек трябва да ви носи повече радост, отколкото мъка. Повече спокойствие, отколкото стрес. Повече щастие, отколкото болка. Трябва да ви дава много повече, от това, което взема. Мъжът до вас трябва да ви носят повече вълнение, отколкото разочарование. Ако второто е по-вероятно, то тогава мястото на любимия ви във вашия свят може да не е за дълго.

6. Вече не искате същите неща, които сте искали, когато сте започнали да се срещате

И това е напълно нормално. Също така е и в реда на нещата да искате да променяте решенията си. Животът постоянно се променя и ни поставя в различни ситуации, които изискват генерални решения. Но ако решенията ви, по отношение на общото ви бъдеще, се различават толкова много, то тогава е добре е да прекратите връзка преди да е нанесла само болка и на двама ви.