Когато някой допусне грешка, давате ли му втори шанс? Зависи от много фактори, които биха определили дали отсрещният човек ще получи прошка, или не. Част от тях са колко сме близки и колко са ни наранили.

Оказва се, че вторият шанс има общо с астрология. Защо ли? Защото има зодии, които никога не биха го дали.

За да изкупи някой вината си, трябва да се откажем от него, да забравим. Ако не простим, тогава защо сме дали втори шанс? Какъв смисъл има, ако седим и чакаме отново да ни предадат.

Тази възможност да продължим напред, да оставим всичко в миналото - толкова често я срещаме във връзките. Ако той е неверен, но иска да е с вас, ще го приемете ли, ще се държите ли така, сякаш нищо не се е случило? Ще искате ли нещо от него?

След като вашата половинка, ваш приятел е загубил доверието ви, може да е наистина трудно да простите и да се върнете към нормалното. Някои хора просто не могат. Как биха отворили сърцето си?

Представяме ви 6 зодии, които не биха простили.

1. Телец

Телците не се впускат бързо във връзките, но могат да ги прекратят бързо. Те не дават втори шанс, защото имат твърде голямо себеуважение. След като Телецът е взел някакво решение, е много трудно да го накарате да го промени. Ако някой е сбъркал и той смята, че е непростимо, това е краят.

2. Скорпион

Ако се надявате да получите втори шанс от Скорпиона, е малко вероятно. Не бива да предавате тази зодия. Те не само са разочаровани, но и биха си отмъстили. Извинението няма да оправи нищо. Представителите на тази зодия не биха приели някого обратно само за да бъдат наранени отново.

3. Рак

Ракът също попада сред зодиите, които не дават втори шанс. Възможно е да са го направили преди и да са били наранени пак. Загубата на доверието им и разбитото сърце са достатъчни за тази зодия, за да сложи край. Ракът няма да спре да мисли как всичко би се повторило, ако се върнете в живота му. 

4. Козирог

Козирозите не са лесни и не вярват, че е тяхна работа да решават нечии проблеми. Ако сте във връзка с Козирог, той се надява да изградите здрави отношения, а не да ви помага да съберете парчетата от разбития си живот и после пак да се провалите. Козирозите знаят, че шансът някой да се възползва от тях за пореден път е висок и няма да искат това.

5. Лъв

Лъвовете са много оптимистични и мили, но не дават много втори шансове. Те смятат, че щом някой покаже истинското си Аз, трябва да му повярвате. Никой няма нужда от болка в живота си. Ако пропуснем някой по-добър, защото сме дали втори шанс и ни наранят отново? Той не приема лесно грешките, които костват доверието.

6. Дева

Девите имат ясна представа какво искат от партньора или приятелите си. Когато някой от тях обърка всичко, няма надежда. Девата достатъчно критикува себе си, за да отговаря и за вашето поведение. Имали сте шанс да сте част от живота ѝ и сте го изгубили.