Нека си го кажем честно - и мъжете, и жените имат мръсни помисли, които се въртят в главите им, които обогатяват фантазията им и ги правят по-страстни в леглото. Интересното е, че не всеки човек има толкова богато и мръсно подсъзнание, но те... Леле, майко! Причината за това може би се крие в астрологията...

Искаш ли да разбереш кои са зодиите с най-мръсно подсъзнание и луди фантазии? Продължи да четеш...

Скорпион

Момичета и момчета, официално обявяваме Скорпионът за зодията с най-мръсно подсъзнание! Няма да ви учудим, ако кажем, че тези хора са постоянно опиянени в подобни помисли, защото... просто обожават да са част от тях! Внимавайте, събличат хората само с един поглед!

Близнаци

Близнаците сякаш имат някакъв филтър в главите си, който придава един нов, по-секси смисъл на всичко. Отличават се с луда фантазия, която не ги напуска никога, а най-интересното е, че секси помислите преминават през тях без дори да не стараят за това.

Везни

Те са способни да видят скритото значение на всичко, колкото и невинно да е то. Всичко за тях крие нещо мръсно, което се отключва в момента щом затворят очи. Сънищата им никога не са скучни и понякога дори те самите се изумяват от себе си.

Лъв

Лъвът мисли за секс постоянно просто защото така се разтоварва. Абсолютно всичко е в състояние да го възбуди - от сладък аромат до чистия въздух в планината. Любимата фантазия на тази зодия е онази, в която именно те биват доминираните в спалнята.

Овен

Често не могат да устоят на мръсните си помисли, които ги обсебват на най-различни места. Е, все пак добре, че са наясно кога трябва да се държат на ниво и кога да се забавляват. Не им се дразни - могат да спрат да фантазират само ако всичко, за което бленуват, се превърне в реалност с теб! 

Водолей

Мислители по душа, те често се губят в размисли, които в повечето случаи не са никак невинни. Могат да си мислят за нови пози в леглото или за известни личности, с които биха преспали, а ти така и да не разбереш за това... При това постоянно, дори и докато закусвате, а те просто са вперили поглед в теб!