Няма нищо по-хубаво от добра целувка... или? Тя сигурно е едно от най-интимните неща. Да, сексът също, но истината е, че всичко започва с целувката. Тя е начин да покажем на някого, че ни привлича. Тя е обещание. Обещание за секс, за любов и за намерение. На някои хора им се отдава, а на други - не.

Според астрологията има няколко зодии, които имат повече умения от други. Става дума за тези, които се целуват най-добре. Ако се чудиш кои са, ето ги и тях:

Овен

Те се целуват, защото искат. Само трябва да им дадеш знак, че се справят добре, за да ти покажат истинските си възможности. В една целувка те влагат цялата си душа и цялото си сърце.

Телец

Наистина страстен знак. Телецът се наслаждава на случващото се. Обича целувките, както и секса. Представителите на тази зодия са родени за тях и им идва отвътре. Това, което ги кара да са такива, е това, че по този начин те впечатляват.

Рак

Почти е невъзможно да им устоиш, а целувката… Това е преживяване, което променя живота ти. Ще се върнеш за още.

Лъв

Лъвът впечатлява с всичко, което прави. В сферата на любовта и страстта е невероятен. Тази зодия целува с намерение, за да бъдеш изумена. Той е майстор в целувките, защото все пак е добър във всичко.

Скорпион

Скорпионът не иска да те целуне, ако не се налага. Точно това прави целувката толкова специална, защото знаеш, че не си му безразлична. Той целува със страст.

Стрелец

Стрелецът е зодията, която не я интересува как се целува, а това е и причината представителите на този знак да са толкова добри, докато го правят. Те не се опитват да те впечатлят, а искат да се насладят на случващото се.