Хората казват, че ще го познаеш, когато се появи, но нека бъдем реалисти, наистина ли е толкова лесно? Всяка от нас е имала чувството, че е срещнала правилния човек, но в последствие разбира, че той не е за нея. И изведнъж си задаваме въпроса “Съществува ли въобще Единственият?”.

Това, че с предишните ти връзки не се е получило, не означава, че трябва да губиш надежда. Не знаеш кога ще срещнеш подходящия за теб човек, който ще е перфектен през твоите очи. Трябва да се довериш на себе си, макар и понякога сърцето да те подвежда. Любовта е сляпа и няма как да си сигурна, че половинката ти е Единственият. За щастие, астрологията може да ти помогне и да те насочи в правилната посока. Ето как да разбереш дали той е Единственият според зодията ти:

Овен

Мъжът Овен обича състезанията, решителен е и иска винаги да бъде първи. Той вижда всяко едно нещо като предизвикателство, което трябва да спечели. Това включва и срещите. Когато се почувстваш така, сякаш не си неговия опонент, то той е Единственият. Когато той иска да сте на една страна, защото знае, че заедно сте по-силни.

Телец

Мъжът Телец е верен и иска да се обвърже. Това не означава, че би скочил във връзка с всяко едно момиче. Когато Телецът е готов да се обвърже, той иска да го направи със сигурност. Когато срещнеш правилния мъж от тази зодия, и двамата ще го разберете, защото ще се чувствате комфортно. Ще чувстваш сигурност и няма да има място за съмнение.

Близнаци

Трудно е да обичаш мъж Близнаци, защото той е непостоянен и не винаги лоялен. Да, връзката с такъв човек може да е плашеща, но в момента, в който си готова да забравиш за тези страхове, защото нямаш поводи за притеснение, ти знаеш, че вашата връзка е сериозна. Мъжът Близнаци обожава приключенията, но няма да иска да се впусне в тях без тях.

Рак

Мъжът Рак е емоционален. Когато има чувства към теб, няма как да ги скрие. Когато се окаже, че мъжът Рак е Единственият, то ти ще разбереш колко дълбоки са не само неговите чувства, но и твоите. Всичко ще бъде толкова лесно.

Лъв

Мъжът Лъв мисли, че е кралят, и го прави с причина. Той е самоуверен, роден е за лидер, но е и мил. Лъвът знае колко струва и търси своята кралица. Когато се откриете, ще е магично. И двамата ще се отнасяте един към друг по правилния начин.

Дева

Девата е внимателна и гледа всеки малък детайл. Иска да е сигурна преди да се обвърже с някого. Мъжът Дева ще знае, че ти си неговото момиче, когато отдели прекалено много време, мислейки над плюсовете и минусите ти, а ти ще знаеш, че това е Той, когато си готова да го чакаш. И все пак, това може да е изморително, но щом си стигнала до този етап, то няма връщане назад.

Везни

Везните обожават баланса. Ако ви е писано, то ще чувствате невероятна хармония между вас. Във връзката ви ще сте равни. Везните обичат спокойствието, но няма да започнат връзка, която няма бъдеще. Ако сте един за друг, и двамата ще работите над това да има баланс и хармония във отношенията ви, но няма да има нужда да полагате някакво усилие.

Скорпион

Ако не вярваш в любовта от пръв поглед, то ти никога не си се влюбвала в мъж Скорпион. Любовта с него е опасна, рискована, но си заслужава. Веднъж отдадеш ли се, няма връщане назад. Ако той е Единственият, ще го разбереш веднага. Всичко ще се случи бързо и неусетно, което звучи малко плашещо, но става ли дума за Скорпион, то трябва да се пуснеш по течението. Връзката ви ще е красива, наистина.

Стрелец

Мъжът Стрелец е енергичен и преследва целите си. Той е избрал да гледа от хубавата страна на живота и няма да се поколебае, когато се влюби, защото ще иска да продължи живота си с теб. Безкрайният му оптимизъм може да е нож с две остриета, защото често прави планове и обещания, които не може да спази. Когато видиш, че започвате да правите реалистични планове за бъдещето, то ще разбереш, че той е Единственият за теб.

Козирог

Козирогът иска да изгради семейство. Когато се влюбиш в мъж от тази зодия, ще се чувстваш така, сякаш си си вкъщи. Любовта с него ще е безгранична и всичко, което си искала, сякаш се познавате отдавна. Ще разбереш, че той е правилният човек, когато почувстваш спокойствие.

Водолей

Той е мислител, има иновативни идеи и винаги мисли за бъдещето, но понякога се държи така, сякаш знае всичко. Ще разбереш, че той е за теб, когато иска да ти сподели своите велики идеи и видиш, че наистина те цени.

Риби

Рибите имат силна интуиция. Мъжът Риби живее в свой собствен свят. Ще разбереш, че е Единственият, някъде дълбоко вътре в теб, когато се свържете на всяко ниво и искате едно и също нещо от живота, защото любовта с Риби е невероятно изживяване, което не можеш да имаш с другите.