Жените от зодия Близнаци са очарователни дами, които умеят да разведрят всяка обстановка. Те могат да си говорят с абсолютно всеки, защото изобщо не са срамежливи и обичат да комуникират.

Освен това те са много интелигентни и обичат умовете им да са стимулирани от нови идеи. Затова, ако имаш връзка с жената Близнаци, не трябва да я отегчаваш. Забавлявай я и тя ще те обича завинаги.

Ето ги и 7-те начина, по които да обичаш една жена Близнаци:

1. Дай ѝ лично пространство

Жените Близнаци обичат да са около хора, но държат и на личното си време. Те са много любознателни и затова обичат да четат и да трупат нови знания. Често ще ги откриеш в книжарницата сред нехудожествените издания. Трябва да те предупредим, че имат широка гама от интереси, затова понякога могат да те озадачат със знанията си по странни теми. Просто я обичай такава, каквато е и не я анализирай.

2. Не бъди скучен

Ако искаш да впечатлиш жената Близнаци, не я отегчавай. Тя харесва мъже, които са интересни, забавни и дори малко странни. Помниш ли онзи неловък момент във втори клас, когато не можеше да спреш да се смееш и накрая... се напишка от смях? Тя няма против да чуе тази история в най-малки детайли и ще ти съчувства, докато се залива от смях.

Тя ще ти разкаже, когато на 5 годинки е изпила кафето на майка си и колко много ѝ е харесало, ще ти разкаже и още много причудливи истории. Просто помни, че ако я отегчиш, тя бързо ще си тръгне.

3. Бъди интелигентен

Жените Близнаци са много интелигентни, те са запалени читателки и обичат да научават нови неща. Затова използвай мозъка си, докато говориш с нея, защото, ако говориш глупости, тя няма проблем да ти го каже директно и повече няма да се занимава с теб.

Ако разбираш от нещо, разкажи ѝ, това ще я впечатли. Но не си приписвай знания по теми, от които нищо не разбираш, тя бързо ще те разкрие.

4. Малките неща са най-важни

За да впечатлиш жената Близнаци, трябва да я слушаш внимателно. Разбери какви са любимите ѝ неща и малките ѝ слабости и ги използвай в своя полза. Тя обича шоколад с морска сол? Купи ѝ изненадващо такъв шоколад и ѝ предложи да гледате любимия ѝ сериал, излегнати на дивана.

Жените Близнаци нямат нужда от грандиозни жестове, за да разберат, че държиш на тях. Малките жестове я трогват много повече.

5. Показвай ѝ своята благодарност

Не забравяй да благодариш на жената Близнаци за всички мили жестове и тя ще те обича завинаги. Може да се държи така, сякаш не ѝ пука и е над тези неща, но всъщност тя помни твоето отношение и дали показваш благодарност. Ако ти е приготвила вечеря, благодари ѝ. Ако е организирала страхотно парти за рождения ти ден, кажи ѝ, че е невероятна.

Жените Близнаци няма да търпят някой да ги приема за даденост, така че използвай думичката „благодаря” по-често.

6. Тя не търпи невежество

Жената Близнаци е добре образована, мила и социално ангажирана. Ако ти не си такъв, по-добре не губи нейното и своето време. Тя не търпи невежи хора, които се изказват неподготвени или имат остарели разбирания. Бъди отворен за чуждото мнение и не се опитвай да спориш с нея по теми, от които не разбираш.

7. Бъди забавен... и странен

Не се притеснявай да покажеш и най-странните черти от характера си – тя няма да те съди, напротив много ще ѝ допадне. Тя обожава да се смее. Опитай се да се пошегуваш, докато се карате, и тя веднага може да омекне, понеже, така или иначе, мрази споровете. Можеш да правиш глупави физиономии, да ѝ разказваш изтъркани вицове или да се държиш неособено зряло... тя пак ще го оцени. Само не се опитвай да я гъделичкаш, защото може да отнесеш един юмрук.