Определено Кари, Шарлот, Саманта и Миранда имаха доста богат любовен живот в „Сексът и градът“. Някои от връзките бяха добри, някои бяха лоши, а някои си бяха доста под въпрос. Но във всичко това една от двойките изпъква пред останалите. Да, Кари и Тузара обират славата, но трофеят за най-добра двойка от „Сексът и градът“ според нас принадлежи на Шарлот и Хари.

Започнаха трудно, но впоследствие връзката им процъфтя. Тяхната любов често бива пренебрегвана, тъй като не е особено богата на драма, както при Кари и Тузара, но все определено такава връзка искат повечето фенове на сериала. Изминаха 14 години, откакто Шарлот и Хари се събраха и ако бяха реална двойка, нямаше да е трудно да повярваме, че все още са заедно и живеят щастливо в романтиката, за която Шарлот винаги е мечтала.

Ето кои са причините да смятаме, че именно те са най-добрата двойка в „Сексът и градът“.

1. Той я научи да вижда голямата картина

Когато Шарлот срещна Хари, тя не можеше да понася мисълта да бъде с някой като него – някой, който не е излъскан, стегнат и перфектен, каквато е самата Шарлот. Но в последствие Хари ѝ помогна да осъзнае, че нищо от това няма значение, особено когато в картинката се намеси истинската любов.

2. Тя го оценяваше такъв, какъвто е

Вярно е, че това не се случи от самото начало. На Шарлот ѝ отне време да оцени всички неща, които правят Хари такъв, какъвто е. Но определено стигна до там и често благодареше на любимия си за това, че е себе си.

3. Той знаеше какво иска тя в критичните моменти

Когато Шарлот претърпя спонтанен аборт и беше тотално съкрушена, Хари знаеше идеално какво да направи – да повика подкрепление. В този момент той не позволи на гордостта му да попречи на Шарлот да получи това, от което тя се нуждае, за да се възстанови. Вместо това той позвъни на Кари, която помогна на Шарлот да се измъкне от тъмнината. Хари никога не се е страхувал да повика подкрепа, когато съпругата му се нуждае от това.

4. Те бяха забавни

Нека си признаем – преднамерено или не, тези двамата бяха изключително забавни. Между голотата на Хари и драмите му с кола маската на гърба и честите избухвания на Шарлот, те доказаха, че могат да са двойка, която да накара всички да се смеят.

5. Останаха заедно в здраве и в болест

Намеренията на Хари да заведе Шарлот на лъскав френски ресторант бяха чисти и изпълнени с романтиката, но вечерта продължи ужасяващо, когато храната им отмъсти и двамата се натровиха. Една нощ, прекарана в тоалетната и всички знаеха, че тези двамата ще са заедно завинаги.

6. Полагаха усилия и правеха компромиси

Когато Шарлот конфронтира Хари за това, че оставя пакетчета с чай из цялото жилище (включително и върху белия й диван), Хари призна, че се е опитвал да се държи възможно най-добре в „нейната“ къща. Това разбира се предизвика Шарлот да каже на съпруга си да бъде себе си, макар и по-облечена своя версия. Колкото до Шарлот – тя все пак прие юдаизма, за да се свърже по-добре със съпруга си. Тези двамата винаги се опитваха да намерят начини да се подкрепят и разбират.

7. Не бяха перфектни

Разбира се, че не бяха перфектни! Не само че Шарлот никак не хареса Хари, когато го срещна за първи път, но и Хари пропусна да спомене, че не може да се ожени за дама, която не изповядва неговата религия. Упс! Този фал за малко да им коства цялата връзка – те се разделиха, когато не гледаха в една посока, но все пак успяха отново да намерят п ътя един към друг и се обичаха силно. Дори и когато връзката им беше бъркотия и нищо не изглеждаше така, както би им се искала. Това е истинската любов!