Хората често казват, че нашето поколение не го бива във връзките. Това отчасти е вярно, но все пак повечето от нас вярват в любовта и се впускат в нова връзка с идеята тя да продължи дълго.

Днес искаме да обърнем внимание на 7 признака, които ясно показват, че той има сериозни намерения към теб. Е, може би няма да ти предложи брак следващата седмица, но определено иска да бъде с теб дълго време.

Ето на какво трябва да обърнеш внимание:

1. Запознал те е с приятелите си

Това е сигурен знак, че те приема сериозно. Той се гордее, че е с теб и няма нищо против другите да знаят, че сте двойка.

2. Няма нищо против срещите по двойки или сам ги предлага

Бихме казали, че срещите по двойки са едно стъпало по-горе от срещите с приятели, защото фокусът е точно върху вашата връзка. Винаги можеш да доведеш някого на приятелска сбирка и той да се превърне в част от компанията или „тайфата“, но когато го поканиш на двойна среща, това недвусмислено показва, че сте двойка и сте уверени в този статут. Двойните срещи често са и по-стресиращи, когато сте заедно отскоро, така че съгласието му да излизате на подобни срещи, означава много.

3. Ухажва те

Като че ли ухажването днес е отживелица, но не и за някои мъже, които са останали кавалери. Всеки има свои разбирания и подход към ухажването, но най-важното е, че той полага усилия за връзката ви, защото не иска да те изпусне.

4. Настоява той да плати и ти прави подаръци

И не просто на първа среща, но най-редовно. Някога се е смятало, че мъжът трябва да плаща за всичко, но в днешно време това рядко се случва, защото икономическата обстановка не го позволява, а и жените стават все по-независими. Но ако въпреки това той ти подарява цветя или малки подаръци, опитва се да те зарадва по всякакъв начин и проявява галантно отношение към теб, той вероятно има сериозни намерения. Всеки, който харчи парите и времето си, за да ти достави радост, иска да ти отправи послание - ти си важна за мен. Да, разбира се, има и мъже, които се опитват да те купят по този начин, но то си личи от километри, когато ухажването е искрено или е просто опит за покупко-продажба.

5. Опитва се да ти помогне, когато имаш проблем

Когато някой има сериозни намерения към теб, той се опитва да ти помогне, а не се превръща в част от проблема. Ако му споделиш, че имаш някакви затруднения, грижи, проблеми, и той се постарае да ти помогне, значи определено е заинтересуван от връзката ви. Освен това него го е грижа как се чувстваш днес, дали си закусвала, дали си добре облечена, дали си се прибрала благополучно, дори дали си си написала курсовата за университета. Всичката тази грижа може да ти напомни на баба ти или майка ти, но той ти „досажда“ с такива въпроси поради същата причина – обича те и го е грижа за теб.

6. Иска да ти помогне да вървиш напред

Ако той ти праща мили и мотивиращи съобщения сутрин, когато имаш събрание или изпит през деня, значи си е направил труда да запомни колко важен е денят за теб и иска да ти покаже, че го е грижа. Той те подкрепя в мечтите ти и иска да успееш.

7. Полага усилия в спалнята

Много рядко някой мъж ще се старае за теб в спалнята, ако няма сериозни намерения, по-скоро ще гледа на него да му е хубаво. Докато мъжът, който се интересува от теб, дори ще се старае на теб да ти е по-хубаво, за да те впечатли. Ако сексът е страхотен и той не е егоист, има голяма вероятност да си намерила човек, който гледа сериозно на връзката ви.